Igazi bikinicsodáknak tűnnek a képeken, ám mégsem azok, aminek látszanak.

Különleges összeállításokat kaptak magukra Joanna Grain modelljei - melyek valójában nem is léteznek. Az új-zélandi születésű művész gyönyörű alkotásait festette rá a testekre, a kreatívkodás eredményeit a blogon nézheted meg ide kattintva.

Forrás: Joanna Grain

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Gombolkozz és cipzárazz - Különös testfestésekhttp://www.life.hu/life/galeria/20130424-gombokat-cipzarokat-es-kapcsolokat-festett-a-japan-muvesz-modelljei-borere.html New York összes házát lerajzolja egy művészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130728-new-york-osszes-hazat-lerajzolja-james-gulliver-hancock-ausztral-muvesz.html Íme a világ leggazdagabb graffitiművészehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130416-hello-mango-blog-david-choe-a-vilag-leggazdagabb-es-legmenobb.html Az utolsó művészi képek a meggyilkolt divatpápárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130412-sp-eder-krisztian-keszitette-az-utolso-muveszi-fotokat-kiraly-tamasrol.html Mangapornó és társai: obszcenitás vagy művészet?http://www.life.hu/szeress/szex/20111208-szex-szerelem-parkapcsolat-manga-porno-es-tarsai-obszcenitas-vagy.html