A dögös műsorvezető egy igazán vicces képet töltött fel magáról a nyaralása alatt.

Na, ki van az álarc mögött? Horváth Éva az, akit tetőtől talpig ellepett az iszap a tengerparton, Jordániában. A műsorvezető nem volt rest megosztani ezt a mókás képet saját Facebook oldalán. Hihetetlen, hogy még így is szexi!

Forrás: Facebook/Horváth Éva Official

Ahogy a Life.hu is megírta, Éva a forgatások után eldöntötte, hogy valami meleg helyen piheni ki a munka fáradalmait. Közösségi oldalán naprakészek lehetünk, hogyan tölti a vakációt a szépség: búvárkodik, iszapfürdőt vesz, napozik - utóbbit smink nélkül is elkövette.

Horváth Éva és Sipos Peti lenyúlta a kameránkathttp://www.life.hu/szorakozz/20130721-horvath-eva-es-sipos-peti-lenyulta-a-lifehu-riporterenek-kamerajat.html Melegre vágyik Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-horvath-eva-a-viasat-musorvezetoje-nem-tudja-hol-nyaral.html Búvárkodni tanul Horváth Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130610-horvath-eva-magyar-celeb-buvarkodni-tanul.html A zsírfagyasztásra esküszik Horváth Évahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130416-zsirfagyasztas-horvath-eva-musorvezeto-is-ezzel-szepul.html