A színésznőt tényleg nem lehet felismerni legújabb filmjében: csúnyán megöregítették.

Fáradt, vörös szemek, ráncos bőr, slampos pincérnői uniformis. Így fest egy igazi szexszimbólum? Sharon Stone-ról van szó, aki legújabb filmjében, a Lovelace-ben így tűnik fel. Ahogy a Life.hu is megírta, a sztár korábban azt mondta, szépen akar megöregedni. Na, ezt a filmesek most nem vették figyelembe.

Forrás: thelovelacemovie.com
Felismeritek Sharon Stone-t?

Az új mozi a felnőttfilmek ikonikus szereplőjéről, Linda Lovelace-ről szól, akit Amanda Seyfried játszik, Sharon pedig az édesanyját, Dorothy Boremant alakítja. A híresség átalakulása olyan jól sikerült, hogy több filmkritikus nem ismerte fel a vásznon. A díva ezt bóknak vette, szerinte elismerés, hogy ennyire el tudott merülni a karakterében. Azt mondta, nagyon élvezte a "csúnya nő" szerepét, mert sok előnnyel járt: nem kellett korán lefeküdnie és tök mindegy, hogy nézett ki reggel. Hozzátette: azért a való életben nem ilyen külsővel jelenik majd meg.

Sharon Stone szépen akar megöregednihttp://www.life.hu/szepulj/20130801-lifenight-sharon-stone-a-plasztikai-mutetekrol-es-az-oregedesrol-vallott.html Kőkemény tánccal marad csini Sharon Stonehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130801-sharon-stone-szineszno-kemeny-tanccal-es-sulyemelessel-tartja-karban-alakjat.html Sharon Stone Rómában forgathttp://www.life.hu/legykepben/20130721-sharon-stone-szineszno-roma-kozpontjaban-forgat-es-nagy-feltunest-keltett.html Megláttuk Sharon Stone melleit - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130705-sharon-stone-szineszno-melltarto-nelkul-setalgatott-parizsban.html Sharon Stone elcsábított egy szállodatulajdonost?http://www.life.hu/szeress/20130606-sharon-stone-szinesznot-hirbe-hoztak-hogy-a-szallodatulajdonos-michael-wudykaval.html