Palácsik Tímea egy menyasszonyi ruhás képet töltött fel közösségi oldalára. Vasárnap hozzámegy Andy Vajnához. Állítólag.

Szexi ruhában állhat oltár elé Andy Vajna kedvese, Palácsik Tímea. Ahogy a Life.hu beszámolt róla, vasárnap lesz az esküvő az Egyesült Államokban. Az izgatott menyasszony már próbálja a ruhákat. Instagram oldalára töltött fel egy fotót egy igazán merészen kivágott darabról, amelyből az egész háta kivillan. Vajon ez lesz a nyerő? A Blikk úgy tudja, a kreációt, amiben Tímea az oltár elé áll, Roberto Cavalli tervezte, és több, mint hétmillió forintba kerül.

Forrás: Instagram/Tímea Palácsik
Palácsik Timi menyasszonyi ruhában

A páros kapcsolata másfél éve kezdődött, a híres producer tavaly tavasszal kérte meg Palácsik Tímea kezét, és azon a nyáron költöztek össze.

Vasárnap lesz Palácsik és Vajna esküvőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130814-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuje-amerikaban-lesz-antonio-banderas.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Megmutatta szexi idomait a sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130813-lifenight-luisa-zissman-brit-valosagshowsztar-megmutatta-bikinis-alakjat.html Egy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gagahttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lady-gaga-popsztar-melltartoban-es-shortban-ment-bulizni-egy-melegbarba.html Nem létező ruhákban pózolnak a modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130808-lifenight-ruha-helyett-testfestesben-pozolnak-a-modellek-joanna-grain.html