Egy tajpeji állatkert pandamamája először fogadta kicsinyét születése után egy hónappal. Nagyon édesek!

Bájos videó terjed az interneten, amelyen az látható, amint egy pandamama először találkozik egyhónapos kicsinyével a tajpeji állatkertben. Az állatgondozók eddig külön ketrecben tartották a kölyköt, mert attól tartottak, hogy anyja megöli vagy megeszi őt.

Forrás: Youtube

Most, egy hónapos szünet után azonban "bemutatkoztak" egymásnak. A debütálás jól sikerült: a mama gyengéden magához szorította az apróságot. Nézzétek meg az első találkozásról készült videót itt: 

Kozma Orsi megmutatta kislánya csöpp lábáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130814-kozma-orsi-enekesno-egy-apro-babalabat-posztolt-kozossegi-oldalara.html Baba született a repülőnhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130813-egy-marokkoi-no-vilagra-hozta-gyermeket-egy-marokkobol-olaszorszagba-tarto.html Dráma - 8 csecsemő halt meg Miskolconhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130813-8-csecsemo-halt-meg-a-miskolci-koraszulottosztalyon-a-mult-heten.html Korai császármetszés vár a valóságshow-sztárrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-katie-price-valosagshowsztar-komplikaciok-miatt-hamarabb-hozza-vilagra-negyedik-gyermeket.html Kislánya született George Lucasnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-george-lucas-filmrendezo-es-felesege-mellody-hobson-kislanya-megszuletett.html