Az énekesnő közösségi oldalára posztolt egy bájos képet egy apró lábacskáról. Vajon melyik ikerlányáé?

Úgy tűnik, Kozma Orsi is részletekben mutatja meg gyermekeit. Az énekesnő Facebook oldalára rakott fel egy intim fotót, amelyen egy icipici láb látható. Lehetne akár négy babatappancs is a képen, hiszen ahogy a Life.hu is megírta, az énekesnő nemrég ikreknek adott életet.

Forrás: Facebook/Kozma Orsi

A lányok császárral jöttek világra. Anna és Sára születésénél édesapjuk is jelen volt. Orsihoz hasonlóan Ördög Nóra is "darabokban" mutatja meg kislányát: láttuk már a kis Mici kezéthátát és fejecskéjét is.

 

Császárral szült Kozma Orsihttp://www.life.hu/legykepben/20130729-kozma-orsi-magyar-enekesno-ikrei-csaszarmetszessel-szulettek-meg.html Baba született a repülőnhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130813-egy-marokkoi-no-vilagra-hozta-gyermeket-egy-marokkobol-olaszorszagba-tarto.html Dráma - 8 csecsemő halt meg Miskolconhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130813-8-csecsemo-halt-meg-a-miskolci-koraszulottosztalyon-a-mult-heten.html Korai császármetszés vár a valóságshow-sztárrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-katie-price-valosagshowsztar-komplikaciok-miatt-hamarabb-hozza-vilagra-negyedik-gyermeket.html Kislánya született George Lucasnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130812-george-lucas-filmrendezo-es-felesege-mellody-hobson-kislanya-megszuletett.html