Az énekesnő egy magazin címlapján domborít, és megosztja edzéstippjeit, amellyel formába hozta magát szülés után.

Hét hónappal a szülés után máris a Self magazine címlapján vigyorog Shakira. Az énekesnő elképesztően dögösen néz ki. Testén semmi nyoma annak, hogy januárban életet adott a kis Milannak. No persze semmi sincs ingyen: alaposan megdolgozott bombaalakjáért.

Forrás: self.com
Így fest most Shakira

Terhessége alatt zumbázott. Olyan szerencsés volt, hogy a stílus kitalálójával, Beto Perezzel táncolhatott együtt. Úgy véli, ennek köszönhetően nem szedett fel túl sokat. Ennek ellenére szülés után szerinte úgy nézett ki, mint egy shar pei kutyus. Ezért amint lehetett, intenzív edzésbe kezdett, főleg a hasizmait feszesítette. Azt mondja, napi 2 perc hasazás is elég. De büszke híres hátsójára is, amit a balettből ismert, plié guggolásokkal hozott formába. Közben naponta nyolcszor evett apró adagokat, 200-250 kalóriát alkalmanként. Főleg rostban, kalciumban, fehérjében, vasban gazdag ételek szerepeltek a menüjében. A legfontosabb azonban, hogy nem aggódott mániákusan a súlya miatt. Azt tanácsolja minden nőtársának is, hogy inkább legyenek magabiztosak, mint tökéletesek, erre buknak a férfiak is. Ő már csak tudja, hiszen a világ egyik legsármosabb pasiját szerezte meg férjnek a focista Gerard Piqué személyében.

 

Zoltán Erika fiatal kora óta harcol a kilókkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130806-zoltan-erika-enekesno-fiatalkora-ota-harcol-a-pluszkilokkal.html Negyvenöt kilót fogyott a fiatal nő - az asztmája is elmúlthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130802-negyvenot-kilot-fogyott-elaine-es-az-asztmajat-is-meggyogyitotta.html Mi lett veled, Matthew Perry?http://www.life.hu/ez-zsir/20130811-matthew-perry-szinesz-a-jobaratok-egykori-sztarja-nagyon-lepukkant.html Vége a tespedésnek - itt a bokszoló-kanapéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130809-egy-nemet-tervezo-olyan-kanapet-gyartott-amely-bokszzsakka-alakul-at.html