Kate Moss a márciusban megrendezett párizsi divathéten vette észre, hogy 21 éves kollégája, Cara Delevingne lábán vörös foltok vannak, és orvosi segítség kérésére buzdította. A stressz okozta bőrbetegség miatt Cara a visszavonulást fontolgatja.

"A divathetek idején jelentkezett a baj, ami természetesen a lehető legrosszabb az esztétikai problémákra. Egy autoimmun kórról van szó, az én szervezetem pedig érzékeny. Kate a Louis Vuitton show-ja előtt látott engem hajnali háromkor, amint a sminkesek a sebeim eltüntetésén fáradoztak. Azt mondta, szörnyű, amit lát, és segíteni akart. Még aznap délután szerzett nekem egy orvost" - nyilatkozta Cara, akinek sebeit már egy milánói bemutatón is fölfedezte a közönség februárban. A modell ezt követően Twitteren ezt tette közzé: "Tűnj el, pikkelysömör! Nem vagy vicces."

Forrás: AFP

Cara most bőrbarát karrierről álmodik: érdekli a zeneipar, a színészet és az éneklés. Olyasmivel akar foglalkozni, ami kevesebb stresszel jár számára. Színészi tapasztalata már van, miután mellékszerepet kapott a 2012-ben bemutatott Anna Kareninában, illetve a pletykák szerint feltűnik majd A szürke ötven árnyalatának filmváltozatában is. Cara nem az első híresség, akinek nyilvánosságra kerül a pikkelysömörrel vívott harca. 2011-ben Kim Kardashiannál állapították meg a bőrbetegséget. "Ha hízom fél kilót, máris címlapokra kerülök. Szét fognak szedni, ha meglátják a vörös foltjaimat" - szomorkodott az életét figyelemmel kísérő valóságshow-ban. Britney Spearsről is tudni vélik, hogy pikkelysömörben szenved, hiszen tavaly óriási hámló foltokkal jelent meg a lábán. Mivel Cara saját bevallása szerint is "munkaholista", és képtelen a lazításra, nem segít rajta a tény, hogy stressz okozta betegségről van szó.

Öltözz a kislányodhoz!http://www.life.hu/legytrendi/20130814-trend-divatos-egymashoz-illo-ruhak-anyukaknak-es-lanyaiknak.html Fenékig kivágott ruhában megy Palácsik Vajnához?http://www.life.hu/legytrendi/20130814-andy-vajna-kedvese-palacsik-timea-mar-a-menyasszonyi-ruhakat-probalja.html Átalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.html Megmutatta szexi idomait a sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130813-lifenight-luisa-zissman-brit-valosagshowsztar-megmutatta-bikinis-alakjat.html