Ezért eszi meg a bútorodat a kistestű kutyád

kutya rágás szorongás viselkedés házikedvenc bútor unalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában unalmukban vagy a szorongás miatt esnek neki a lakásban található tereptárgyaknak. Ez igen bosszantó tud lenni, és magától nem szokott megoldódni. Szakértőnk a videóban tanácsokat ad, hogyan előzhetitek meg a kutya rombolását.
Erre figyelj, ha külföldre viszed a kutyát!http://www.life.hu/anyaskodj/20130711-ha-kulfoldre-indulsz-a-kutyaddal-tajekozodj-arrol-hogyan-lehet-bevinni.htmlFigyelem! A magyar kutyák 15 százaléka bőrférgeshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130703-a-magyar-kutyak-15-szazaleka-fertozott-borfereggel.htmlAz eldobott cigarettacsikk méreg a kutyának!http://www.life.hu/anyaskodj/20130627-nikotinmergezest-okozhat-a-kutyanak-az-eldobott-cigarettacsikk.htmlÍgy viselkedik a kutyus, ha fél az egyedülléttőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130621-jelek-melyek-elaruljak-hogy-fel-egyedul-a-kutyad.htmlTuti tippek finnyás kutyák gazdáinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130614-hogyan-kezelheto-a-finnyas-kutya-tippek.htmlÉjszakai kutyaugatás: így szoktasd le róla az ebet!http://www.life.hu/anyaskodj/20130606-gyakori-problema-hogy-a-kutya-vegigugatja-az-egesz-ejszakat-mert.htmlPárzó mozdulatokat végez a kutyád? Így neveld meg!http://www.life.hu/anyaskodj/20130606-a-kutyak-embereken-vegzett-parzo-mozdulatait-az-eb-pici-koratol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.