Ezúttal egy Life.hu olvasót hívtunk meg ezúttal magunkhoz, hogy átalakítsuk. Kriszta kíváncsiságból jelentkezett, azt mondta: ha Madonnából szuper jó nőt tudnak csinálni nap mint nap a szakemberek, akkor kíváncsi, hogy belőle is ki lehet-e hozni valamit. Naná, hogy igen, nem is akármit!

Kriszta is egy forró nyári napot fogott ki nálunk. Mindenki szenvedett az elviselhetetlen hőségtől (különösen én), ő viszont felettébb jókedvű, izgatott és közvetlen volt. Ráadásul nem egyedül érkezett. Elkísérte a fia, akit érdekel a divattervezés és a stylistmunka. Ketten aztán nagyon jól elvoltak, a fia végig fényképezte és kamerázta az átalakulás lépéseit, a szakemberek pedig rengeteg jó tanáccsal látták el őt és az édesanyját is, aki egyébként 56 éves, sokat sportol, és jelenleg állást keres. Szerintem hamarosan sikerrel jár, hiszen minden megvan benne ahhoz, hogy értékes részét képezze egy munkahelyi csapatnak: nyitott, vidám, erős nő, jó volt egy kis időt eltölteni vele. A Jónő Team többi tagja is így gondolta ezt, mindenki örömmel látott munkához.Fotó: Kántor Kata
Az átalakítás képeit nézd meg galériánkban!
Felső: Zara, Nadrág: C&A, Cipő: Deichmann, Karkötő: H&M

Elsőként Niki vette kezelésbe Kriszta frizuráját: "Mikor megláttam Krisztát, egy sportos nő állt előttem, egyszerű ruhában, egyszerű frizurával. Amikor a szemébe néztem, tudtam, hogy ennél ő sokkal több! Szerettem volna egy bájos és elegáns hölgyet varázsolni belőle. Hajszínben maradtam a szőkénél, hiszen ettől angyali és dögös is egyben. A haja hosszát rövidebbre vágtam, és végül a szárításra, formázásra helyeztem a hangsúlyt."

Nikit Oscar követte, aki nem csupán csodás sminket készített Krisztának, hanem közel egyórás sminktanfolyamot is tartott neki: "Elsőként hidratáltam Kriszta bőrét egy feszesítő csodakrémmel, majd folyékony alapozóval egységesítettem a bőrszínét, a szerkezetét, amit finoman átpúdereztem. Egy lágy szemhélykrémmel előcsalogattam a kissé mélyen ülő szemeit, majd természetes földszínekkel kontúroztam azokat. A tusvonal-kiemeléssel huncutabbá vált a tekintete. A szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem ki. A szemöldöke ívét megformáztam és picit élénkítettem, hogy kifejezőbb legyen a szemjáték. Az orcákat barackos arcpírral napcsípte hatásúvá varázsoltam. Búja nőiességét fokozva élénk fukszia árnyalatú ajakrúzzsal koronáztam meg."

Fotó: Kántor Kata
A többi képért kattints ide!

Már csak a ruhán és Dórin, a styliston volt a sor: "Krisztának imádnivaló a személyisége, így arra koncentráltam, hogy a legjobbat tudjam kihozni belőle. Több ruhát is felpróbáltunk, mindegyikben ragyogott, mégis úgy éreztem, hogy ez a kényelmes és többfunkciós szerelés hozta ki belőle az igazi Krisztit. A könnyű, bokáig érő nadrágot, amit csodálatos kékes-lilás minták díszítenek egy egyszerű, de mégis játékos blúzzal kombináltam és egy klasszikus cipővel koronáztam meg."

Mire hozzákezdtünk a fotózáshoz, mindenkiről szakadt a víz, elviselhetetlen volt a délutáni hőség az akkor még klíma nélküli, új stúdiónkban. Kriszta viszont úgy pózolt a kamera előtt, mintha nem is egy légtérben lett volna velünk. Neki nem volt melege, kirobbanó jókedvvel pózolt a kamera előtt, ami szerintem tökéletesen látszik is minden elkészült képen. Imádtuk akkor, imádjuk most, utólag is. A képeket és őt magát. A mi saját Madonnánkat. 

Átalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.html Átalakít a Jónő Team: Szilvi végre gyönyörűhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130806-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-szilvi-onbizalomkuraja-utan-vegre.html Átalakít a Jónő Team: Koszorúslány lesz Francihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130722-atalakit-a-jono-team-franciska-a-gyonyoru-koszoruslany-szepseg-divat.html Átalakít a Jónő Team: Eszter, a szexi motoroshttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130715-atalakit-a-jono-team-szexi-motoros-lanyt-varazsolt-eszterbol-takacs.html Átalakít a Jónő Team: Így lett Nóri határozott hölgyhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130708-atalakit-a-jono-team-visszahuzodo-lanybol-hatarozott-holgy-lett-noribol.html Átalakít a Jónő Team: Íme Marilyn Monroe!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130702-atalakit-a-jono-team-marilyn-monroe-eleganciajaval-tundokol-a-46.html