fashion week a nap cikke melltartó nélkül Takács Nóra melltartó Hogyan legyek jó nő? öltözködés kivágás szilikonpánt stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap sétáltam egy nagyot és megdöbbenve tapasztaltam, hogy még mindig élnek köztünk szilikon-harcosok. Olyan lányok, akik foggal-körömmel küzdenek a ronda szilikonpántjukért, és viselik és viselik...

No meg ott a másik csoport, akik folyton villantanak. Fehér top alól vörös vagy fekete melltartópántot, fekete alól kéket, nekik nem számít, csak valami kilógjon. Pedig már annyi pánt nélküli vagy rafináltan pántos melltartó létezik, amivel ízlésesen tudunk viselni egy-egy felsőt!

Ez a bejegyzés nem jöhetne létre ezek nélkül az intelligens melltartók nélkül, amik diszkréten megbújnak a ruha alatt, és engedik azt érvényesülni. Ha megnézzük a következő képeket a Jónő blogon, egyikből sem buggyan ki sem szilikon, sem pántok halmaza. Csak azt látni, hogy milyen szépek és trükkösek ezek a felsők hátulról.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.