A színész hatalmas izmokat növesztett mostanában. Vajon új filmszerepre készül vagy nő van a dologban?

Nagy átalakuláson esett át Mel Gibson, aki a minap kidolgozott felsőtesttel lépett ki egy Los Angeles-i edzőteremből. A színész muszklis karjai kivillantak fehér atlétájából. Bebizonyította, hogy 57 évesen is lehet valaki kisportolt. Az izmos Gibsonról készült képeket itt nézhetitek meg!

Forrás: AFP

Ritka ilyen jó fizikai erőben látni a nyolcgyerekes családapát. A Huffington Post szerint egy új filmszerep van a háttérben. Nemrég hozták nyilvánosságra, hogy Harrison Ford után Mel Gibson is csatlakozik A feláldozhatók című mozi harmadik részéhez. Így rajtuk kívül még olyan nagyágyúk szerepelnek majd a filmben, mint Sylvester Stallone és Jason Statham. Jó kis akciófilm lesz!

Hihetetlenül megszépült Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/szepulj/20130813-jennifer-garner-szineszno-eveket-fiatalodott-legujabb-cimlapfotozasan.html Bőrrák 25 évesen - a szolárium okozott bajthttp://www.life.hu/szepulj/20130814-25-evesen-borrakkal-kuzd-leanne-anterton-mert-nem-vette-komolyan.html Ez nem tartott sokáig, Beyoncé!http://www.life.hu/szepulj/haj/20130816-beyoncenek-a-rovid-frizura-utan-ismet-uj-frizuraja-van.html Coco Rocha megszabadult a tincseitőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130815-coco-rocha-modell-rovidre-vagatta-a-hajat.html Daniel Day-Lewis teste 60 körül is tetszetőshttp://www.life.hu/szepulj/20130814-daniel-daylewis-szinesz-steven-spielberg-rendezo-jachtjan-mutatta-meg-izmos.html