Lourdes Leon Franciaországban nyaralt és láthatóan szerencsés géneket örökölt híres szüleitől.

Bár még mindössze 16 éves, Lourdes Leonnak nem kell a szomszédba mennie a vonzerőért. Madonna tinédzser lánya a francia tengerparton töltötte a vakációját, ahol megmutatta, mi is rejtőzik a ruha alatt. A lányról készült bikinis képeket a blogon nézheted meg ide kattintva. Míg híres mamája talpig beöltözött a jetskizéshez, Lourdes parányi fekete bikinifelsőben és leopárdmintás fürdőruhaalsóban csobbant a hullámokban.

Forrás: AFP

Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Borzalmas arany fogsort villantott Madonnahttp://www.life.hu/szepulj/20130822-madonna-amerikai-enekesno-aranyfogsort-villantott.html Fetrengésig ünnepelte magát Madonnahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-madonna-55-szuletesnapi-bulijanak-fotoi.html Híres akart lenni, híres lett: Madonnahttp://www.life.hu/life/galeria/20130807-fotokon-akkor-es-most-madonna-enekesno-szineszno-es-divattervezo.html Kész nő lett Madonna lányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130811-madonna-lanya-lourdes-mar-nagyon-noies.html Együtt ünnepelt Madonna és lányahttp://www.life.hu/legytrendi/20130712-madonna-enekesno-es-lanya-lourdes-foto-elarulta-anyja-nem.html