fashion week Selena Gomez Erin Wasson Taylor Swift ruha MTV VMA MTV Video Music Awards vörös szőnyeg Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga húsruhája, Beyoncé narancssárga lepelbe öltöztetett terhespocija, Christina Aguilera afrofrizurája, Lil Kim fél mellét szabadon hagyó kezeslábas: mind az MTV Video Music Awards vörös szőnyegéhez fűződik. Aki azt gondolta, hogy a zenei díjátadó bevonulása idén majd biztosan nem tartogat meglepetéseket, nem ezen a bolygón él. Íme a 10 legemlékezetesebb összeállítás a 2013-as gáláról.

Taylor Swift, a felismerhetetlen
Könyörgésünk, hogy valaki vegye el Taylor Swifttől a tüllruhát örökre, meghallgatásra talált. A 23 éves énekesnő ez alkalommal végre nem Disney Hamupipőkéjéről nézegetett képeket, mielőtt felöltözött, hanem az egykori hollywoodi dívákról. A végeredmény több mint lenyűgöző! Ez az elegancia ugyan szokatlan az MTV VMA vörös szőnyegén, de egy kicsit sem bánjuk, hogy így kell látnunk az énekesnőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre a színpadi szettekért!

Ciara, a nagyon 2012
Az amerikai énekesnőnek viszont nem Hamupipőkét, hanem Csipkerózsikát kellett volna elfelejtenie. Olyan, mintha Ciara valamikor 2012 elején mély álomba zuhant volna, és 2013-ban felébredve is azt hinné, még labdába lehet rúgni egy olyan ruhával, aminek számtalan változatát láttuk már a vörös szőnyegen. Hát, nem.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a többi fotóért!

Miley Cyrus, a bohóckirálynő
Az énekesnőt négy díjra is jelölték az MTV VMA-n, így szinte biztosak lehettünk abban, hogy odateszi magát a vörös szőnyegen. A kérdés csak az volt: hogyan? A választ egy cukorkaszerű applikációkkal díszített cicanaci és a hozzá illő felső jelentette. Ráadásul az énekesnő a jól begyakorolt szarvacska frizuráról sem feledkezett meg. Kár, hogy ebben az összeállításban csak a vörös szőnyegre koncentráltunk, a színpadi szettjei ugyanis még elképesztőbbek voltak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg galériánkban a fellépés képeit!



Rita Ora, a klón
Hogyan lehet valaki Angelina Jolie és Beyoncé klónja egy személyben? Rita Ora erre pontosan tudja a választ. Angelina Jolie Oscar-díjas lábvillantása és Beyoncé MET-gálás tolluszálya óta nem láttunk ilyen lehetetlen szettet. Ráadásul Rita Ora Beyoncé-hajat vágatott, így még inkább az A-listás sztárok utánzata lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tegyük hozzá, övé az eddigi leglehetetlenebb póz is, de legalább cuki, ahogy a rajongóival fotózkodik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A többi ruhát nézd meg a fellépésekrők készült galériánkban!


Erin Wasson, aki szerint a kevesebb több
A szupermodell sosem volt az a szégyellős fajta, s többször bebizonyította már, hogy a vörös szőnyegen nincs szükség ruhára. Most mindezt bugyiban, melltartóban és egy adag áttetsző anyagban tette még érthetőbbé. És vajon mi ez a fejpánt?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Selena Gomez, a babaarcú végzet asszonya
Tudjuk jól, hogy az őzike tekintetű, babaarcú Selena Gomez szeretné bebizonyítani Justin Biebernek, hogy mit veszített, és a világnak, hogy ő már egy igazi nő. Az MTV VMA vörös szőnyegén ezért is bújt ebbe a vérforraló Atelier Versace ruhába. Az egész szinte megszólal, annyira tökéletes, de lehet, hogy még nem nőtt bele eléggé?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézegess fellépőruhákat galériánkban!

Katy Perry, a vicces
Jó látni, hogy az énekesnő ismét játéknak fogja fel a divatot és a vörös szőnyeges bevonulást. Első látásra kicsit furcsa az aranypillangókkal díszített leopárdmintás ruha, főleg, hogy a pillangók inkább mókusszőrnek néznek ki, de látva néhány szettet, ez még alaposan a vállalható kategóriába tartozik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Holland Roden, a különleges
A szoknya és nadrág kombó különböző megoldásait láthattuk már korábban is a vörös szőnyegen. Az egyik legemlékezetesebb talán Demi Moore végzetes baklövése, amely kötelezően szerepel minden összeállításban, aminek köze van az elmúlt évek legborzalmasabb Oscar-ruháihoz. Holland Roden színésznő, a Teen Wolf - Farkasbőrben sztárja viszont tökéletesen választott. Az eredmény egyszerre meglepő, mégis befogadható.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A díjátadó többi fotójáért kattints ide!

Iggy Azalea, a provokatőr
Nem hagyott sok teret a képzeletnek az ausztrál rapper sem, aki szintén átlátszó, arany cirádákkal díszített testszínű ruhára voksolt. Az vajon véletlen, hogy a hajszíne is majdnem olyan, mint a ruha aranya? Azt sem tudjuk eldönteni, hogy ez még pont az elfogadható kategória, vagy tizenkettő egy tucat átlátszó ruha a vörös szőnyegről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lady Gaga, a fékezhetetlen
Az énekesnőnek messze a legjobban foglalkoztatott parókásai lehetnek a sztárvilágban, ugyanis a gála alatt legalább háromszor változtatott frizurát. A bevonuláskor épp hosszú, fekete parókát viselt, amely jól illett a fekete lakkruhához, amelyet természetesen szintén többször is lecserélt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a többi képért!

Glamour gála: 5 felejthetetlen ruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-glamour-women-of-the-year-2013-galan-feledhetetlen-ruhak-a.htmlLégy képben az Oscar-gála előtt!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130215-mozi-film-szorakozas-legy-kepben-az-oscargala-elott.htmlGrammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.htmlStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.