A jószívű embereknek az élet visszaadja a kedvességet. Mikor elolvastam Ivett jelentkezési lapját, rögtön tudtam, hogy szeretnék vele megismerkedni, és megajándékozni egy átalakulással - cserébe a sok jóért.

Ivett 26 éves, mozgáskorlátozott gyerekek rehabilitációjával foglalkozik, előtte pedig idősek otthonában dolgozott. Már egészen fiatal korában is jellemző volt rá az önzetlen segítségnyújtás és kedvesség. Azt mesélte, hogy sokszor segített például idős néniknek vizet cipelni a kútról. Ez nagyon szép dolog volt tőle. Azért jelentkezett hozzánk, mert szeretne egy kicsit megújulni, picit magával is foglalkozni, és nem mellesleg tetszeni a férjének. A fotózásra az anyukájával érkezett, aki végig türelmes és barátságos volt. Igazán jó energia lengte körül őket, örömmel láttunk munkához.

Niki, a fodrászunk kezdte a sort: "Ivett haját egy rezes, gesztenyebarna árnyalattal festettem be, a vágásban nem tértem el az eredeti fazontól, csak picit átalakítottam. A végén körkefe segítségével formáztam a frizurát."

Fotó: Kántor Kata
Kattints a képre a galériáért!

A haj után a smink következett:"Mikor megláttam Ivettet, a 'Kelet titokzatos hercegnője' érzés kerített hatalmába. Bűbájos, szerény teremtés, aki még soha nem mert a természetes földszíneken túl színesebb szemhéjszíneket kipróbálni. Mondanom se kell, igyekeztem minél több színnel kiemelni egyéniségét. A bőrtökéletesítés után a szemére helyeztem a hangsúlyt. Felső szemhéjára arany- és bronzfényt tettem. Az alsó szemzugba aranyszínt, amit átúsztattam az élénk zöldbe, ami találkozott a türkizzel és az éj kékjébe végződött. Fekete krémtussal, kifelé vastagodó cicás tusvonalat húztam és a legvégén kiemeltem a vízvonalat is a titokzatosabb tekintetért. A szemhangsúly fokozása érdekében élénkítettem a szemöldök színét is. Szempilláit dúsító szempillaspirállal festettem be. Érzéki ajkát a frissítő Coral Tonic árnyalatú ajakrúzzsal emeltem ki."

Oscar után Dóri, a stylist volt soron:"Ivett belőlem is a Kelet élményét hozta ki, így egy gyönyörű zöld, roppant különleges ruhát választottam neki, ami tökéletesen harmonizál a hajával és a sminkjével. Ezt egy csodás aranylánccal és egy királykék strasszos cipővel dobtam fel."

Fotó: Kántor Kata
Még több fotó galériánkban! Kattints a képre!

Mikor elkészült minden és a meseszép zöld ruhába is belebújt Ivett, mindenkinek elállt a lélegzete. Csodásan festett, jól érezte magát, látszott, hogy nagyon elemében van. A fotózás is pikk-pakk megvolt. Olyannyira, hogy mikor végeztünk, kissé bátortalanul ugyan, de elárulta, hogy nagyon szeretné magát kipróbálni plus size modellként. Nos, a Jónő Team számára nincs lehetetlen, felhívtam a barátnőmet, Mannheim Patríciát, a Plus Size Model Agency vezetőjét, hogy nézze meg Ivett képeit. A következőket mondta: "A plus size modelleknél nagyon fontos a homokóra alkat - ami azt jelenti, hogy  a mell és a csípő mérete közelít egymáshoz, a derék méret pedig minimum 20 centivel kisebb -, a szép arc és a megfelelő magasság. Ivett ebből kettővel is rendelkezik! Sajnos a magassága nem éri el a modellkedéshez szükséges minimumot, de a homokóra formája tökéletes. Általános tapasztalat, hogy a magyar plus size modelleket nagyon szeretik külföldön, mert természetesek és szépek. Sok lánynak nehezére esik felvállalnia, hogy egy pár kiló felesleg van rajta, de úgy gondolom, hogy az önbizalom és a kisugárzás ezt a pár kilót is eszméletlenül vonzóvá tudja tenni. Kiemelném Ivett szép szemeit és vastag száját is, amik a képeken is külön hangsúlyt kaptak. Ivetten látszik, hogy elégedett az alakjával és igazán különlegesnek érzi magát."

Fotó: Kántor Kata
Kattints a képre a galériáért!

A teljes Jónő Team nevében kívánunk Ivettnek sikeres modellkarriert, de azért reméljük, hogy a jelenlegi csodás szakmáját sem hagyja abba, hiszen nagy szükség van rá.

Átalakít a Jónő Team: íme a Life.hu Madonnájahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130816-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-megfiatalodott-az-56-eves.html Átalakít a Jónő Team: szoknyába bújtatták Ildithttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130812-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-kollegai-kenyszeritettek-szoknyaba-ildit.html Átalakít a Jónő Team: Szilvi végre gyönyörűhttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130806-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-szilvi-onbizalomkuraja-utan-vegre.html Átalakít a Jónő Team: Koszorúslány lesz Francihttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130722-atalakit-a-jono-team-franciska-a-gyonyoru-koszoruslany-szepseg-divat.html Átalakít a Jónő Team: Eszter, a szexi motoroshttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130715-atalakit-a-jono-team-szexi-motoros-lanyt-varazsolt-eszterbol-takacs.html