Egy hónapja adott életet a legkisebb trónörökösnek Katalin, és máris visszanyerte karcsú alakját.

Csíkos pulcsiban, smink nélkül, egyszerű szerelésben ment vásárolni Katalin. A hercegnőt a minap lencsevégre kapták, amint egy bevásárlókocsit tologat. Ezért is szeretjük őt, mert annyira közvetlen és emberi tud lenni! A friss képet itt nézhetitek meg róla. A fotón jól látszik, hogy Vilmos felesége ismét karcsú és fitt.

Forrás: AFP

Pedig még csak bő egy hónapja, hogy világra jött a kis György, a legifjabb trónörökös. Ennek ellenére a 31 éves szépségnek a hasa szinte laposabb, mint a szülés előtt. A legfrissebb hírek szerint egyébként a hercegi pár még két gyermeket szeretne a közeljövőben. Hajrá!

Ő tervezte Katalin ruháját a családi fotórahttp://www.life.hu/legytrendi/20130821-katalin-hercegno-seraphineruhaban-pozolt-az-elso-csaladi-portren-amire-a.html Kimenőt kap Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130815-katalin-hercegno-kis-kimenot-enged-meg-maganak-szeptemberben.html Pazar köszönetajándék Katalinnak Vilmostólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130805-katalin-specialis-ajandekot-kap-vilmostol-halabol-elso-gyermekuk-szuletese-miatt.html Katalin negyedszerre a legdivatosabbak listájánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130801-katalin-hercegno-negyedik-alkalommal-szerepel-a-vanity-fair-legjobban-oltozott.html Kisfia született Katalinnak és Vilmosnakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130722-katalin-es-vilmos-elso-gyermeke-megszuletett-a-londoni-st-marys.html