Barátnője helyett egy rókát ölelt meg reggel félálomban ágyban egy férfi Londonban: a nő már elment dolgozni, a vad pedig belopódzott a helyére - adta hírül kedden a The Daily Mirror című brit lap.

A 30 éves Leon Smith arra kezdett ébredezni, hogy tarkóját és nyakát lágyan megérintik. Azt hitte, hogy a barátnője puszilgatja, és - még csukott szemmel - megfordult, hogy átkarolja, ám keze szokatlanul szőrösnek találta "barátnőjét". Erre már kipattant Smith szeme, és meglátta, hogy egy rókával van az ágyban. A vad nem fogta menekülőre a dolgot, hanem békésen meredt a férfira.

Thinkstock
Egy cica kevésbé lett volna meglepő

Smith kipattant az ágyból és a telefonjáért kapott, de nem azért, hogy vadvédelmi szakembert, vagy sintért hívjon, hanem hogy a rókát lefotózza. A vad ezek után sem akart távozni, a férfinak csak tíz perc múlva sikerült kiebrudalnia.

Forrás: MTI

Alvás a forró nyári éjszakákon? Ezekre figyelj!http://www.life.hu/gyogyulj/20130712-alvasi-tanacsok-nyari-ejszakakra.html Ronthatja a sperma minőségét az alváshiányhttp://www.life.hu/szeress/20130508-ronthatja-a-sperma-minoseget-az-alvashiany.html Hogyan bírjuk alvás nélkül?http://www.life.hu/gyogyulj/20130422-alvashiany-es-relaxacio-hogyan-birjuk-alvas-nelkul.html Meghökkentő! Alvás közben nő a pocak!http://www.life.hu/ez-zsir/20130409-meghokkento-teny-a-hizasrol-alvas-kozben-no-a-pocak.html Házi praktikák a pihentető alváshozhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121115-nem-tudsz-elaludni-nevelj-citromfuvet-a-balkonon-hazi-praktikak-a.html