Megalkotta, majd elvette feleségét a sebész

esküvő plasztikai beavatkozás párkapcsolat plasztika LifeNight szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsírleszívással és fenékplasztikával kezdődött a szerelmük, mára pedig egymást támogatják az egészséges életmód és a szuper alak elérésében.

Páciensként találkozott későbbi feleségével dr. David Matlock, aki nem sokkal a plasztikai műtétek után meg is kérte az akkor 32 éves nő kezét. Veronica, aki ekkor még 18 kilóval többet nyomott mostani súlyánál, teljes átalakuláson ment keresztül. A sebész segítségével zsírt szívatott le a karjáról, lábáról és az álláról, majd a férfi csodaszép brazil popsit faragott neki. A végeredmény olyannyira jól sikerült, hogy még maga a sebész is beleszeretett művébe.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

"Félénk és szégyenlős voltam, de ő azt mondta, szerelem volt első látásra" - emlékezett vissza a mára egygyermekes édesanyává avanzsálódott Veronica. David elmondása szerint nem a pluszkilókat, hanem a nőt látta meg benne. A műtét után azonnal randira hívta, megkérte a kezét, és azóta is segít neki megőrizni alakját.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.