Kim Basinger és Alec Baldwin szeme fénye, Ireland a nyaralás alatt sem lazsál: a tengerpart szikláin edz, hogy megőrizze csodás vonalait.

Hiába nyaral Ireland Baldwin, a reggeli edzések akkor sem maradhatnak el. A 17 éves lány, aki jelenleg modellkarrierjét egyengeti, sziklán állva mutatja be jógatudását, melyet természetesen nem felejtett el közzétenni Instagramján.

Forrás: Instagram/Ireland Baldwin

Az akrobatikus mozdulatokkal tarkított jógához természetesen hiányos öltözék dukál: Ireland mindössze egy sportmelltartót és egy fekete alsót húzott kora reggeli edzéséhez.

Forrás: [origo]Kövesd az Ez Zsírt a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Alec Baldwin fotósra támadthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-alec-baldwin-szinesz-megtamadott-egy-lesifotost-new-yorkban.html Alec Baldwinéknak kislányuk születetthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130824-alec-baldwin-szinesznek-lanya-szuletett-carmen-gabriela-baldwin-lett-a.html Korán kezdett modellkedni a Baldwin lányhttp://www.life.hu/life/galeria/20130806-fotokon-akkor-es-most-kim-basinger-szineszno-es-lanya-ireland.html Mindjárt apa lesz Alec Baldwinhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-alec-baldwin-felesege-hilaria-nyolc-honapos-terhesen-is-fitt-es.html Letartóztatták a rendőrök Stephen Baldwin amerikai színészthttp://www.life.hu/legykepben/20120827-stephen-baldwin-amerikai-szineszt-new-yorkban-letartoztattak-a-rendorok-gepjarmu.html