Jourdan Dunn először vetkőzött pucérra egy magazin kedvéért. Gyönyörű képek.

Meztelenül állt a fényképezőgép elé Jourdan Dunn. A szupermodell a GQ magazinnak pózolt tök pucéran. Intim testrészeit azért ügyesen eltakarta a kezével, a hajával vagy épp egy ékszerrel. A vadító képek után bizonyára még többen megjegyzik a fekete bőrű szépség nevét.

Forrás: gq.com

A modell egzotikus szépsége mellett már csak nagy szájáról híresebb. Nyíltan beszél a divatvilág negatívumairól és arról, mennyire kevés a fekete bőrű nő ebben a szakmában. Legutóbb például azt állította, nem mellmérete, hanem bőrszíne miatt nem vehetett részt a Dior párizsi divatbemutatóján.

Bőrszíne miatt rúgták ki a gyönyörű modellthttp://www.life.hu/legytrendi/20130702-jourdan-dunn-brit-modell-szerint-nem-a-mellei-miatt-rugtak.html Jaj, de kínos - puncit villantott a színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-natasha-borges-szineszno-meresz-ruhajabol-kivillant-a-bugyija-a-velencei.html Szakadt farmerban mutatkozott a divattervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130827-lifenight-roberto-cavalli-divattervezot-nyaralas-kozben-kaptak-lencsevegre-regi-szakadt.html Kócos, smink nélküli lány a címlapon - merész fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130828-szokatlan-cimlapfotoval-jelent-meg-egy-francia-magazin.html Átalakít a Jónő Team: plus size modell lett Ivetthttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20130826-atalakit-a-jono-team-takacs-nora-plus-size-modell-lett.html