A svéd hercegnő és hitvese, Christopher O'Neill első gyermeküket várják - jelentette be a svéd királyi udvar.

Újabb királyi baba a láthatáron - Madeleine svéd hercegnő terhes. Az apróságot jövő márciusra várják üzletember férjével, Christopher O'Neillel, akivel most határtalanul boldogok. Ahogy a Life.hu is megírta, a hercegnő esküvője júniusban volt. Így lehet, hogy már a pocakban volt a baba, amikor kimondta az igent.

Forrás: AFP
A királyi esküvő

A palota szerint, amíg állapota engedi, a hercegnő folytatja hivatalos programjait. Így nem hagyja abba a World Childhood Foundation nevű alapítványban végzett munkáját sem, amelyet még édesanyja, Szilvia királyné alapított.  Madeleine egyébként a harmadik a svéd trónutódlási sorban.

 

Férjhez ment Madeleine svéd hercegnőhttp://www.life.hu/szeress/20130608-ferjhez-ment-madeleine-sved-hercegno-christopher-oneill-britamerikai-penzugyi-menedzser.html Öt titok, amit nem tudtál a babádrólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130730-a-kisbabak-intellektualis-es-erzelmi-fejlodese-sokkal-gyorsabb-mint-hittuk.html Megszületett Fergie és Josh Duhamel babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130830-fergie-enekesno-es-josh-duhamel-szinesz-kisfia-csaszarmetszessel-jott-vilagra.html Először mutatta meg kisfiát Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130829-jessica-simpson-enekesno-megmutatta-ket-honapja-szuletett-kisfiat-a-nagyvilagnak.html Tündéri kisfia született Michael Bublénakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130828-michael-buble-enekes-es-felesege-luisana-lopilato-gyermeke-megszuletett.html