Egy fitneszedző elárulta, az ilyen képek nagy része csak kamu. Megmutatta, miért. Döbbenetes!

Leleplező vallomást tett egy ausztrál személyi edző: Melanie Ventura szerint az előtte-utána képeknek nem szabad hinni, mert nem valós eredményeken alakulnak. Egy jó beállítás, néhány praktika és pár perc alatt kész a kecses alak. Be is bizonyította.

Forrás: melvfitness.blogspot.com

Mindkét képen Melanie látható, hihetetlen, de utóbbi mindössze 15 perccel később készült. A következő taktikát használta: az első fotó előtt bereggelizett, előnytelen tartást vett fel, így kidülledt a hasa és combját sem feszítette meg. Ráadásul egy számmal kisebb bugyit visel. Ezzel szemben a második képen kicsit játszott a fényekkel, egy kis barnítókrémet használt, póthajat rakott fel, fekete alsóneműt húzott, ami slankít, és jobb pózba vágta magát. És tényleg ennyi elég a drámai hatáshoz.

Melanie Ventura szerette volna megmutatni, hogy ezek a képek a valóságban becsapósak lehetnek. Nem tudni, pontosan mi áll valaki átváltozása mögött. Szóval ne higgyünk elsőre a szemünknek!

32 kilóra fogyott az önsanyargató lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130903-32-kilora-fogyott-kitiltottak-a-konditerembol-az-onsanyargato-lanyt.html Babaarcú izomkolosszus az oroszok új üdvöskéjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130902-lifenight-babaarcu-izomkolosszus-az-oroszok-uj-udvoskeje-julia-vins.html Kövér nő lett az X-Factor győzteséből - fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130902-alexandra-burke-az-x-factor-gyoztese-csunyan-meghizott.html Aludj egy jót a macskagyökér segítségévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130828-gyogynoveny-aludj-egy-jot-a-macskagyoker-segitsegevel.html Szikla tetején edz a Baldwin lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130829-lifenight-ireland-baldwin-kim-basinger-es-alec-baldwin-lanya-sziklan.html