Hivatalos - a 43 éves énekesnő és férje harmadik babájukat várják. Gratulálunk!

Bővül a család Gwen Stefaniéknál. Az énekesnő és férje, Gavin Rossdale harmadik gyermeküket várják. A hírek szerint Gwen most csak a pihenésre szeretne koncentrálni és arra, hogy minden rendben legyen a babával - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Itt még négyesben

Az énekesnő és párja tapasztalt szülőknek számítanak, hiszen van már két fiúk: a hétéves Kingston és az ötéves Zuma. Rajtuk kívül Gavinnek van még egy nagylánya, a 24 éves brit modell, Daisy Lowe.

Diana előtt tisztelgett Katalin és Vilmoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-az-egykori-walesi-hercegne-lady.html Ördög Nóra kollégáinak már megmutatta Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-ordog-nora-musorvezeto-eloszor-vitte-be-munkahelyere-kislanyat-micit.html Megmutatta pazar villáját Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130903-nyertes-zsuzsa-szineszno-megmutatta-a-hazat-a-hal-a.html Jön a baba a bájos Madeleine hercegnőnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130903-madeleine-sved-hercegno-es-ferje-christopher-oneill-elso-gyermekuket-varjak.html Tippek az iskolakezdéshez Lázár Cheftőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130903-lazar-chef-tippjei-az-iskolakezdeshez.html