A szőke színésznő a Nemzetközi Filmfesztiválra érkezett finoman dekoltált, ejtett vállú Versace ruhában, és hozzá illő gyémánt eljegyzési gyűrűjével.

Scarlett Johansson ismét bebizonyította, mennyire gyönyörű tud lenni, ha vörösszőnyeges eseményről van szó. Ejtett vállú, fekete estélyi ruhájával kápráztatta el a hetvenedik Velencei Filmfesztivál közönségét, ahová legújabb filmje, az Under The Skin miatt érkezett.

Forrás: AFP

A science-fiction drámáról egyelőre keveset tudni, a figyelem pedig inkább a 28 éves színésznő dekoltázsára terelődött, amelyet diszkréten kiemelt vintage hangulatú Versace ruhája. Szintén nem volt nehéz észrevenni a sztár hatalmas gyémántját, amely gyűrűsujján pihen azóta, hogy a francia újságíró, Romain Dauriack megkérte a kezét.

Akinek majdnem megvolt Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-lifenight-scarlett-johansson-szineszno-es-joseph-gordonlevitt-forro-csokjelenete-a.html Elvesztek Scarlett Johansson melleihttp://www.life.hu/szepulj/20130425-scarlett-johansson-szineszno-mellei-eltuntek-es-a-haja-ismet-voros.html Almaecettel szépül Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-scarlett-johansson-szineszno-elarulta-hogy-almaecettel-tisztitja-arcat.html Csillagot kapott Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120503-scarlett-johansson-csilalgot-kapott-hollywoodban.html Végre vallott szerelmi életéről Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20120412-scarlett-johansson-a-szerelmi-eleterol-vallott.html