A masszázs az egyik olyan gyógyterápia, amely majdnem minden embernek a kedvére való, ez alól pedig a világsztárok sem kivételek. Jeremy Irons, Bruce Willis, Tunyogi Henriett mindannyian Hatos István híres keze alatt gyógyultak, aki a Life.hu újságírójának mesélt a sztárokkal való találkozásairól.  

István egy véletlennek köszönhetően lett masszőr, amikor egy kollégája felfigyelt a tudására. Utána hamar kitanulta a mesterséget, sőt, saját technikát fejlesztett ki, ami olyan hatásos, hogy akár a gerincsérvet is gyógyítani tudja. István ösztönös masszőrnek tartja magát és azt vallja: neki nem két keze van, hanem kitolta az energiáját a 10 ujjára, és így az ereje tízszeresét képes nyújtani. A műtétek is elkerülhetők, ha a páciensek betartják az útmutatásokat és rendszeresen eljárnak kezelésekre. István azt mondja, aki egyszer eljött hozzá, az a gyógyulás után is visszajár, hiszen a regenerálódás mindenkinek fontos. Így került kapcsolatba a világsztárokkal is, akik szó szerint kézről kézre adják a telefonszámát. Van, hogy ő utazik hozzájuk, de azok, akik éppen hazánkban forgatnak, biztos, hogy elhívják magukhoz, beengedik a házukba, sőt, a legintimebb szférájukba, hiszen a masszázs gyógyító érintésekből áll.

Forrás: Hatos István, AFP

"A világsztárokkal való kapcsolatom úgy kezdődött, hogy a világhírű magyar balerinánk, Tunyogi Henriett boka- és gerincsérülés után járt hozzám" - kezdi történetét István. "Henriett kapcsolatban van hollywoodi világsztárokkal, és ő ajánlott Jeremy Ironsnak, aki azóta már a barátom lett. A sztárok ugyanolyan emberek, mint mi, én pedig nem azzal foglalkozom, hogy kit masszírozok, csak azzal, hogy problémája van, amit meg kell oldanom. Nem teszek különbséget, hogy Jeremy Irons vagy Dzsudzsák Balázs, vagy éppen a XIV. kerületből Tóth Jánosné jön hozzám kezelésre. Jeremy minden allűrtől mentes. Megbeszélt időpontra jött, és ha korábban érkezett, akkor a váróteremben várta ki a sorát. Vele hamar összebarátkoztam, mert kedves, közvetlen ember. Amikor Budapesten van, sosem hagyja ki, hogy felkeressen. Gerincsérve volt, és pár kezelés után helyrehoztam" - mesélte István.

Forrás: Hatos István, AFP
Jeremy Irons és Bruce Willis

"Bruce Willisnek Jeremy Irons adta meg a telefonszámomat, innen jött az ismeretség. Nagyon kedves, szerény, mosolygós ember. Bemutatta a családját, a kislányát, pertut ittunk magyar pálinkával, utána jöhetett a kezelés. Bruce-nak a háta volt beállva egy rossz mozdulat következtében, ezt tettem rendbe. Három kezelés kellett és tökéletes lett a közérzete. Végtelenül közvetlen, barátságos ember, nem éreztem semmi feszültséget a kezelések során, nem éreztette, hogy ő egy világsztár. Érdekes, hogy az amerikai sztárok abban különböznek a magyaroktól, hogy nincs bennük a mindennapi stressz okozta görcs. Sokkal lazábbak, mintha kevésbé lennének feszültek. Amikor a világsztárokhoz megyek, sofőrt küldenek értem, de nincs semmi filmszerűség, nem húznak zsákot a fejemre, oda visznek a házhoz, majd elvégzem a dolgom" - mesélte mosolyogva István. 

A Life.hu információi szerint tavaly ősszel Bruce Willis után Johnny Depp is Magyarországra jött, és István kezei között gyógyult. A találkozást azonban teljes titoktartás övezi, és a masszőr sem szeretett volna részleteket elárulni a történtekről.

Tedd el üvegbe a nyarat!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130903-tedd-el-uvegekbe-a-nyar-kincseit-paradicsom-lekvar-szorp-es.html Így trükköznek az előtte-utána fotókkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130904-egy-fitneszedzo-elmondta-a-meglepo-igazsagot-az-elotteutana-tipusu-kepekrol.html 32 kilóra fogyott az önsanyargató lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130903-32-kilora-fogyott-kitiltottak-a-konditerembol-az-onsanyargato-lanyt.html Babaarcú izomkolosszus az oroszok új üdvöskéjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130902-lifenight-babaarcu-izomkolosszus-az-oroszok-uj-udvoskeje-julia-vins.html Sportok őszre: nincs több kifogás!http://www.life.hu/ez-zsir/20130902-mozgas-es-sport-sportok-oszre-nincs-tobb-kifogas.html