Ireland Baldwin kislány család alvás Alec Baldwin Kim Basinger újszülött Hilaria Thomas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész felesége néhány hete gyönyörű babának adott életet. A büszke szülők most megmutatták a csöppséget.

Ahogy a Life.hu is megírta, Alec Baldwin és felesége, Hilaria kislánya augusztus végén látta meg a napvilágot és a gyönyörű Carmen Gabriela nevet kapta. Nemcsak a neve csodálatos, hanem a pofija is. Az anyuka a Twitter-oldalára rakott fel egy bájos fotót kettejükről, ahol ország-világ megcsodálhatja a kicsit.

Forrás: Twitter/Hilaria Baldwin
Forrás: Twitter/Hilaria Baldwin

Hilaria és a kislány

A színész a Hello! magazinnak mesélt arról, milyen kétszeres apának lenni. Bevallotta, hogy alváshiánnyal küzd, mert a pici egyelőre éjszaka nem nagyon akar pihenni. Hilaria hozzátette, egyébként sem tudnának aludni, mert egyfolytában csak csodálni akarják a kislányt. Alec Baldwinnak egyébként már van egy nagylánya előző házasságából, a 17 éves Ireland Baldwin, akinek édesanyja nem más, mint Kim Basinger.

Alec Baldwin fotósra támadthttp://www.life.hu/legykepben/20130828-alec-baldwin-szinesz-megtamadott-egy-lesifotost-new-yorkban.htmlAlec Baldwinéknak kislányuk születetthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130824-alec-baldwin-szinesznek-lanya-szuletett-carmen-gabriela-baldwin-lett-a.htmlMindjárt apa lesz Alec Baldwinhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-alec-baldwin-felesege-hilaria-nyolc-honapos-terhesen-is-fitt-es.htmlAlec Baldwint fiatalítja a szerelemhttp://www.life.hu/szeress/20130110-alec-baldwint-fiatalitja-a-szerelem-felesege-hilaria-thomas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.