A True Blood sztárja úgy döntött, ideje kezelésbe vennie szakállát.

Megvált szakállától Joe Manganiello. Bár a 36 éves színész korábban azt nyilatkozta, arcszőre szorosan hozzátartozik megjelenéséhez, mégis frissen borotválkozva jelent meg az őszi divathét megnyitójának számító Style Awardson. Az átalakulás megtette a hatását, a legtöbben alig ismerték fel a True Blood szexi vérfarkasát.

Forrás: AFP

Hollywood legjobb férfitestén úgy tűnik, minden jól áll. Legközelebb mégis javasolnánk, hogy szakálla mellett az ingjétől se feledkezzen el megválni.

ByeAlex: viszlát szakállhttp://www.life.hu/legykepben/20130610-byealex-enekes-megszabadulna-hires-szakallatol.html Szakállal is szexinek tartja magát egy nőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-egy-nemet-no-megunta-minden-nap-borotvalni-arcszorzetet-igy-mara.html Szexi vagy sem, jobban jársz a szakállas férfival!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130306-a-szakall-jotekony-hatasai-vedelem-a-napsugarak-ellen-oregedes-lassitasa.html Ben Affleck megszabadult jellegzetes szakállátólhttp://www.life.hu/legytrendi/20130226-az-oscardij-elnyerese-utan-nehany-oraval-ben-affleck-szinesz-megszabadult.html Büszkén vállalja arcszőrzetét a szakállas nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121116-szakallal-es-bajusszal-jotekonykodik-egy-brit-no-hogy-felhivja-a.html