Az egyetlen esély, hogy tartsd a lépést Los Angelesben, ha kés alá fekszel - mondja egy feleség.

Új valóságshow indult Amerikában, amelyben plasztikai sebészek feleségeinek felszínes, néha brutális életébe pillanthatunk bele. Az egyik főszereplő nyíltan kimondja: egyetlen esélye van a nőknek talpon maradni Hollywoodban, ha plasztikáztatnak.

Forrás: Facebook/PlasticWives
A plasztik-feleségek

Frances Marques szerint (a képen balról a második) azonban ezzel semmi baj nincs. Büszkén bevallja, hogy mellében implantátum van, a szája és a feneke is fel van töltve és a lista még hosszú. Úgy gondolja, hogy az embereknek nem kellene szégyellniük a plasztikai műtéteket. Úgy fogalmazott: "A világ minden tájáról Los Angelesbe özönlenek a szép nők, hogy itt érvényesüljenek. Velük kell felvennünk a versenyt. Mi a baj ezzel?"

Milliókat költ, hogy Pamela Anderson legyenhttp://www.life.hu/szepulj/20130906-ime-pamela-anderson-a-baywatch-sorozat-szinesznojenek-hasonmasa.html Szuperegészséges: tojással töltött avokádóhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130904-hogyan-legyek-jo-no-dietas-recept-tojassal-toltott-avokado.html Mindenki Kemp Muhl igéző szemeit akarjahttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130904-kemp-muhl-sztarmodellnek-tejfeher-bore-es-oriasi-igezo-szemei-vannak.html Jónő blog: Kendők, melyekkel szebb lesz az őszhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130904-jono-blog-oszi-salak.html Szexszimbólum lett Kate Uptonhttp://www.life.hu/szepulj/20130904-kate-upton-a-sports-illustrated-modellje-mint-marilyn-monroe-kerult.html