forgatás Britney Spears test bikini bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sosem volt még olyan szexi, mint legújabb videoklipje forgatásán.

Igazi dög lett Britney Spears. A pop hercegnője ismét a topon van: nemcsak szakmailag, hanem külsőleg is. Korábban voltak súlyproblémái, de úgy tűnik, mára leadta a felesleges kilókat. Be is bizonyítja ezt új videoklipjében, amelyet a Work Bitch című számához forgat.

Forrás: Instagram/BritneySpears
Forrás: Instagram/BritneySpears

Egy kis ízelítő a klipből

Instagram oldalára is felpakolt egy képet a forgatásról. A sztárt icipici kék színű bikiniben láthatjuk. Így ország-világ megcsodálhatja kidolgozott testét. Nem rossz, Britney! Kíváncsian várjuk a teljes klipet.

Megnősült Britney Spears gyermekeinek apjahttp://www.life.hu/szeress/20130812-britney-spears-popsztar-volt-ferje-kevin-federline-elvette-victoria-princet.htmlÍzléstelen ruhában jár templomba Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130805-britney-spears-enekesno-kirivo-oltozekben-ment-templomba-baratjaval.htmlCuki fiaival forgatott Britney Spearshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130711-britney-spears-enekesno-fiaival-forgatta-legujabb-videoklipjet.htmlBugyi nélkül sétálgatott Britney Spearshttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-bugyi-nelkul-setalgatott-britney-spears-enekesno-aki-megmutatta-elhizott-feneket.htmlBarnára váltott Britney Spearshttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130301-britney-spears-enekesno-szoke-szinrol-barna-szinre-festette-a-hajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.