Évekbe telt, mire alkohol és drog nélkül is élvezni tudta a szexet a híres brit énekesnő, Marianne Faithfull. Mick Jagger exe a BBC egyik showműsorában vallott a háborúról, édesanyjáról és szerelmeiről.

Nemcsak korszakalkotó zenéje tette híressé Marianne Faithfullt, hanem a Mick Jaggerhez fűződő vad és szenvedélyes kapcsolata is. Hiába tekintették a hatvanas évek szexszimbólumának, hiába rajongtak érte férfiak ezrei, a ma 66 éves énekesnő komoly terhet cipelt magán éveken át. Marianne nemrég a BBC showműsorában vallott édesanyjáról és férfiakhoz fűződő viszonyáról.

Forrás: AFP

A második világháború végén anyját, Eva von Sacher-Masochot és nagymamáját megerőszakolta egy katona. Ez pedig nemcsak a két asszony, hanem a lány életére is rányomta a bélyeget. "Az anyám és a nagymamám is egyaránt utálták a férfiakat" - emlékszik vissza az énekesnő, akinek elmondása szerint 30 évébe telt, mire sikerült valamennyire túljutnia a megrázó eseményen. "Anyám adta át nekem ezt az utálatot. Évekbe telt, nagyjából 50 éves koromig, mire megtanultam párkapcsolatban élni és szerelmesnek lenni anélkül, hogy alkoholhoz vagy drogokhoz kellett volna nyúlnom" - mondta Marianne, aki szerint a legnehezebb feladat az volt, hogy el kellett játszania, minden rendben, miközben egyáltalán nem volt az.

Mick Jaggerrel 1970-ben szakítottak, ezután Marianne a kábítószerekhez menekült és anorexiás lett. "Szeretett engem és én is szerettem őt.  Elsétáltam előle. Nem igazán tudom, miért. Tovább kellett lépnem. Persze, fájt és nagyon nehéz volt, hiszem szerettem."

Dr. Csernus: Így lehet a nemi erőszakot feldolgoznihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120807-dr-csernus-a-nemi-eroszak-aldozatanak-szuksege-van-pszichoterapiara.html Nemi erőszakra és gyilkolásra kényszerítenek gyerekeket - Több millió kiskorú szenved világszertehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120131-nemi-eroszakra-es-gyilkolasra-kenyszeritenek-gyerekeket-tobb-millio-kiskoru.html Háborús konfliktusok - A nemi erőszak elkerülhetetlen?http://www.life.hu/szeress/szex/20111104-szex-szexualitas-a-nemi-eroszak-elkerulhetetlen-a-haboruban.html Nemi erőszak áldozatai az ausztrál diáklányokhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110620-szex-hatbol-egy-ausztral-diaklannyal-szemben-eroszakoskodtak.html