Az érzéki fotók készítője, James Weber elárulta, semmit nem retusált a szőke modell képein.

Kate Uptont a természet is szépnek teremtette. A gömbölyded formáiról híres modellről legutóbb James Weber készített fotókat, amelyeket a blogon te is megnézhetsz ide kattintva. A neves fotográfus elárulta, semmit nem kellett retusálnia a szőkeség képein.

Forrás: James Weber Studio

"Szerintem a természetesség az, amely még szebbé tesz" - állítja a fotós, aki egyetlen apró szeplőt vagy anyajegyet sem tüntetett el Kate felvételeiről.

Szexszimbólum lett Kate Uptonhttp://www.life.hu/szepulj/20130904-kate-upton-a-sports-illustrated-modellje-mint-marilyn-monroe-kerult.html Kiderült, mi Kate Upton alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130801-lifenight-kate-upton-modell-elarulta-dieta-es-edzestitkat-alakjanak-titka.html Kabáttal takarta el bájait Kate Uptonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-lifenight-kate-upton-modell-a-redemption-choppers-kampanyaban-dekoltazst-villantott.html Fiatalnak néz ki, ezért nem kap munkát a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130906-tul-fiatalnak-nez-ki-egy-brit-fehernemumodell-ezert-nem-kapp.html Férje ölhette meg az ismert modellthttp://www.life.hu/legykepben/20130905-yulia-loshagina-orosz-modell-halalaval-fotos-ferjet-dmitry-loshagint-vadoljak.html