A szép színésznő és férje, Gusztos Péter őszre várják első kisbabájukat.

Kovács Patrícia nyáron árulta el, hogy kislányt hord a szíve alatt. Most pedig már meg is mutatta a picit - a Tv2 Hal a tortán című műsorában büszkélkedett el az ultrahang felvétellel. A színésznő körbevezette a stábot a lakásban és eközben mesélt a hűtőre kitett ultrahang képekről.

Szuper Tv2

"A mi nagy történetünk az életünkben, hogy babánk születik ősszel. Azért ezt a két képet tettük ki, mert az egyiken integet nekünk, a másikon pedig azt mutatja, hogy minden oké" - mondta mosolyogva a színésznő. Ebben a videóban Patrícia részletesen is bemutatja otthonát:

 
Gyereket szült egy férfihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130911-sajat-otthonaban-szulte-meg-gyermeket-egy-nemet-ferfi.html Vigyázz, kész, iskola!http://www.life.hu/anyaskodj/20130906-vigyazz-kesz-iskola.html Kisfia lesz Völgyesi Gabinakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130910-volgyesi-gabi-enekesnonek-es-parjanak-kovacsics-adamnak-kisfia-lesz.html Várandósan is gyönyörű Kate Winslethttp://www.life.hu/anyaskodj/20130908-kate-winslet-szineszno-kisbabat-var-igy-is-nagyon-csinos-volt.html Ördög Nóra kollégáinak már megmutatta Micithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-ordog-nora-musorvezeto-eloszor-vitte-be-munkahelyere-kislanyat-micit.html