Egészség, mozgás és zene - ezek lesznek a szeptember 29-i FitBalance sportesemény jelszavai, ahol a magyar sztárvilág krémje is mozgásba lendül majd.

Szabó Zsófi, Debreczeni Zita, Müller Attila, Sarka Kata, Ungár Anikó, és a Barátok közt sztárja, Deutsch Anita is nagy sportrajongók, és mindannyiran sokat köszönhetnek a rendszeres edzésnek és a tudatos táplálkozásnak. Ungár Anikó hatvannégy évesen is csúcsformában van: a bűvész úszással tartja magát karban, és persze az étkezésére is nagyon odafigyel. Deutsch Anita pár hónapja már spin-race edzéseket is tart: a Barátok közt sztárja teljesen rákattant a kerékpáros edzésformára, és lelkesen erre a sportra buzdítja az embereket is. A színésznő szereti színesíteni az óráit: nemrég egy spinning edzéseket kiegészítő, kézerősítő gépet is kipróbált, és nagyon tetszett neki ez az új mozgásforma.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Fitbalance-t idén ősszel Buda szívében, a Millenárison mintegy  40000 nm-en, 7 helyszínen, több mint 20 színpaddal és aktivitással rendezik meg - az esemény egyébként Közép-Európa egyik legnagyobb egészség, fitness és mozgás fesztiválja. Itt minden sportimádó talál majd kedvére valót  a programok között: lesz többek között zumba, spinning, bodyart óra, és bemutatkoznak a legújabb fitneszirányzatok is. Színpadra áll számos ismert hazai edző is: órát tart többek között Katus Attila, Schobert Norbert, Rubint Réka, Tatarek Rezső és Borsodi Balázs is.

Gyere el te is szeptember 29-én a FitBalance-ra! Mi ott leszünk az Ez Zsír színpadon!Túlterhelés edzés közben: erre figyelj!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130909-elhunyt-egy-versenyzo-a-budapesti-felmaratonon-szakertok-szolalnak-meg-a.html Égesd a zsírt karizmával!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130905-sport-es-mozgas-zsiregetes-karizmaval.html Edzés otthon - Íme a legjobb gyakorlatokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130830-edzes-farizom-karizom-hasizom-hatizom-mellizom-nagy-amarilla-segitsegevel.html Elárulta a kockahas titkát Dombi Rudolfhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130822-dombi-rudolf-olimpiai-es-europabajnok-kajakozo-elarulta-a-kockas-has.html Tüntesd el a háthurkát! Így csináldhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130816-hatizom-erosites-nagya-amarilla-aerobikoktato-segitsegevel.html Darázsderékra vágysz? Íme a legjobb gyakorlatokhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20130704-karcsu-derekra-hasznos-gyakorlatok-nagy-amarilla-aerobikedzo-segitsegevel.html