Szülése óta először jelent meg vörös szőnyegen Vilmos herceg felesége, aki ismét bebizonyította, méltó a stílushercegnő címre.

György herceg születése óta először lépett a vörös szőnyegre Katalin hercegnő. Az újdonsült kismama Vilmos herceggel vett részt egy londoni jótékonysági vacsoraesten.

Forrás: AFP
Szó szerint ragyogott Katalin hercegnő

Katalin szó szerint ragyogott földig érő, ezüstszínben pompázó Jenny Packham ruhájában, amelyhez egy pár színben harmonizáló, magas sarkút húzott és egy finom sminkkel egészített ki. Bár a hercegnő a szülés után lekapott képeken is nagyszerűen festett egyszerű farmerjában és csíkos pulóverében, most ismét bebizonyította, méltó a szépség- és stílusikon címre.

Katalin hercegnő ellenzi Harry házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130910-katalin-hercegno-cressida-bonas-feltestvere-isabella-miatt-ellenzi-harry-herceg.html Jön a baba a bájos Madeleine hercegnőnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130903-madeleine-sved-hercegno-es-ferje-christopher-oneill-elso-gyermekuket-varjak.html Katalin hercegnőről magától olvadtak le a kilókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130830-katalin-hercegno-dieta-nelkul-fogyott-le-a-szules-utan.html Legyél te is stílushercegnő - Katalin 3 kedvenc márkájahttp://www.life.hu/legytrendi/20130825-legyel-te-is-stilushercegno-katalin-hercegno-3-kedvenc-divatmarkaja.html Életre kelnek a mesebeli hercegnői ruhákhttp://www.life.hu/szorakozz/20130814-a-disney-es-a-harrods-olyan-ruhakat-bocsat-aukciora-amelyeket.html