Micsoda baki - több centit is lefaragtak a retusálás során a Destiny's Child egykori énekesnőjéről, aki egy magazin címlapján mutatta meg természetesen is gyönyörű bikinis alakját.

Vajon hová lettek Kelly Rowland formás lábai? Az énekesnő a Shape magazin októberi számának címlapján mutatta meg bikinis alakját, ám nemcsak a csípőjét sikerült eltüntetniük a retusálóknak, hanem dögös combjait is.

Forrás: Shape.com
Kelly Rowland combjainak nyoma veszett

Ami a 32 éves sztár súlyát illeti, azzal sosem volt gondja, a magazin képszerkesztői azonban a jelek szerint másképp gondolhatták ezt. Pedig Kelly tényleg sokat tesz azért, hogy megőrizze formás alakját: a magazinnak adott interjúban elárulta, hetente ötször-hatszor jár edzésre és köszöni, de sosem érezte még magát jobban a bőrében.

Korábban is találkoztunk Photoshop-bakival: előfordult például, hogy eltüntették a modell térdét. De láttunk már bordák nélküli szépséget is.

Képtelen meghízni a pálcikavékony sportolóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130813-nehez-az-elet-zsirszovet-nelkul-mdp-szindromaban-szenved-egy-sportolo.html Fűzőben alszik, hogy vékonyabb legyen a derekahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130611-lifenight-harom-eve-fuzoben-alszik-a-nemet-lany-hogy-vekony.html Betegesen vékony Pál Dénes?http://www.life.hu/legykepben/20130526-pal-denes-a-voice-gyoztese-betegesen-vekonynak-tunik.html Ijesztően vékony lett Angelina Joliehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130422-angelina-jolie-szineszno-dramaian-lefogyott-es-remesen-nez-ki.html Jáksó László: "Nem fontos, hogy vékony legyek"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130219-jakso-laszlo-is-kiprobalta-mar-az-atkins-dietat.html