Blogger Fashion Days fashion week vásárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hirtelen jött őszi időben rá kellett döbbened, hogy nincs egy göncöd sem? A legtrendibb szetteket idén nem csak a bevásárlóközpontokban szerezheted be, hiszen a hazai divatvilág bloggerei összefogtak, és megszervezték az eddigi legnagyobb blogger eseményt, a Blogger Fashion Dayst.

A Blogger Fashion Days más, mint a többi közösségi vásár. Itt biztos lehetsz benne, hogy csak egyedi darabokra lelsz, hiszen az online naplóírók csakis trendi, ám jól kombinálható ruhákat választanak gardróbjukba. A hazai divattervezők (pl. Anh Tuan) és a nemzetközi sztárok (pl. Michael Kors) mellett természetesen akadnak fast fashion üzletek által piacra dobott, illetve turkálókban/vintage boltokban beszerzett darabok is.

Forrás: http://festyinstyle.blog.hu, http://smizedivat.blogspot.hu
Forrás: http://festyinstyle.blog.hu, http://smizedivat.blogspot.hu

Egy boltkóros gardróbjában turkálni mindig nagyszerű élmény. A rengeteg színes holmi, a különleges minták és anyagok még a legvásárlásellenesebbeket is leveszi a lábáról. Mert az, amit ők csinálnak, a 21. század művészete. Kifejezik a bennük rejlő sokszínűséget, elszakadnak a hétköznapok dresscode-ba zárt szürkeségétől és hagyják, hogy a ruhák önálló életre keljenek - velük együtt. Akár minden nap új arcukat mutathatják meg a világnak: hétfőn üzletasszony, kedden hódító díva, szerdán lázadó rocker, csütörtökön laza hipszter, pénteken romantikus könyvmoly. A világról alkotott véleményüket nem szavakkal, hanem az öltözködésükkel osztják meg a nagyközönséggel. Amellett természetesen, hogy helyt állnak "a rendes munkahelyükön is".
Hiszen Magyarországon még nagyon keveseknek adatott meg, hogy megéljenek a blogolásból. A divatrajongó "zugírók" között találunk Phd képzésben részt vevő egyetemistát, marketingest sőt, szövegírót is. Igaz, jó páran akadnak, akik összekötötték a kellemest a hasznossal, és stílustanácsadóként, stylistként vagy fotósként keresik a kenyérrevalót.

A Blogger Fashion Days megálmodója a Festy In Style blogoldal szerkesztője, Festy; a kézműves termékek önkéntes őrangyala, a PandArte blog írója, Bánhidi Dóra, és a SmizeDivat bloggere, nem mellesleg lelkes street fashion követő, Chabby volt.
Mindhárman meghatározó karakterei a magyar divatvilágnak. Festy az ország egyik legnagyobb divatbloggere, aki már négy éve számol be olvasóinak a jelentős divateseményekről, többek között a New York Fashion Week-ről, emellett pedig színvonalas outfit postjaival ad öltözködési tippeket követőinek. Bánhidi Dóra, a PandArte bloggere imádja a kreatív ötleteket, a magyar tervezőket és a hangulatos helyeket, ezekről szokott lelkesen beszámolni olvasóinak. Ezen kívül kézműves workshopokat és Nyüzsi vásárokat is szervez, hogy minél több emberhez eljusson az, amit ő képvisel: "Élj kreatívan! " Hubert Csaba vagy, ahogy sokan ismerik Chaby, a SmizeDivat bloggere az utcai divat (street fashion) jeles képviselője. Egyéniségét megmutatva outfit bejegyzéseken keresztül boncolgatja a stílus fogalmát és iránymutatást ad a divat követőinek. Többször is szerepelt már külföldi, illetve magyar divatmagazinok hasábjain. Stílusát a londoni divathéten is elismerték, ugyanis a 40 legjobban öltözött férfija közé választották.

Forrás: http://festyinstyle.blog.hu
Forrás: http://festyinstyle.blog.hu

Miért érdemes kinézned a Blogger Fashion Days-re?

Mert különleges és szimpatikus embereket ismerhetsz meg, stílustippeket kaphatsz és beszerezheted a szezon legmenőbb darabjait- nem csak a 34-es méretben. Részt vehetsz az előrelátóan kora délutánra szervezett kerekasztal beszélgetésen, ahol a jól hangulatról és a pörgős témákról Maróy Krisztina (Glamour magazin főszerkesztője) és Iszak Eszter (Viva tv műsorvezetője) gondoskodik majd.

Kik képviselik majd magukat a vásáron?

Festy In Style, PandArte, SmizeDivat, HeStyle , Style and Blog, Cashmere in Style, Bonjour Dave, Beango, Beauty junkie, Plus Size Life, Masni, Bence Csalar, Oravecz Nóra.

Kikkel találkozhatsz még a vásáron?

Farkas Évi (plus size modell), BigO Creative Studio, The Biebers, Kosik Petra, Szemes Nóra (személyi stylist, stílustanácsadó), Czank Lívia (újságíró).

Mikor?

2013. 09. 14. szombat, 10:00 - 18:00 -ig

Hol?

1061 Iskola, Budapest, Hegedű utca 3.

Ha idén a kötelező trendi alapdarabok mellé beszereznél egy-két egyéniség-meghatározó ruhát is, a rendezvényen a helyed!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.