"Nincs a világon szebb, mint a cici" -  tudjuk a dalszövegből - és persze az életből is. Néha-néha azért előfordulhat, hogy olyan mell kerül az egyszeri férfi szeme elé, ami bizony lohasztóan hat rá. Pasikat kérdeztünk arról, milyen cicivel jártak már így?
Vigyázat, csalok!

Péter, pénzügyes (36)
"Nekem a nagymellű lányok jönnek be, teljesen beindulok egy méretes dekoltázstól. Ezt a lányt egy cukrászdában szedtem össze, ott volt pultos, és alaposan kivágott ruhákban járkált, én meg le se bírtam venni a szemem róla. Aztán amikor később hazavittem és levetkőztettem, jött a csalódás: nagy melle volt ugyan, de hihetetlenül lógott, a melltartó levétele után mintha 'kiömlött' volna. Nem értem, hogy ha ezt tudja magáról, akkor miért polcolja fel direkt és mutogatja, milyen hetykén meredezik, mikor úgyis csalódás lesz belőle a pasiknak?"

A méret a lényeg?

Attila, ügyvéd (35)
"A mostani barátnőm nagyon kismellű, gyakorlatilag alig van neki, azt hiszem, erre szokták mondani, hogy 'lapos' meg hogy 'fiús alkat'. Engem ez nem zavar, jó a szex, talán egyszer-egyszer jutott csak eszembe, hogy jó lenne esetleg ott belemarkolni valami többe, nőiesebbe. Viszont ő nagyon szenved az alkata miatt, engem is állandóan faggat, és nagyobbra akarja műttetni a melleit. Félek, nem nagyon tudok jó választ adni neki ebben a kérdésben."

Thinkstock

Csak a természetes

Dávid, aktfotós (32)
"Jöhet minden, ami természetes! Nincsenek szabályok, én nem modellekkel foglalkozom, nincsenek 'gyári sztenderdek'. Lehet szép a kicsi meg a nagy is, és mindenféle forma erotikussá varázsolható, főleg, ha a tulajdonosának a lényéből és viselkedéséből is az sugárzik. Ja, bocsánat, mégis van egyetlen kitétel: szilikonmellű lányok ne jöjjenek. Attól a hideg kiráz."

Huncut szőrszálak

Gábor, egyetemista (25)
"Láttál már szőrös női mellet? Én egyszer igen. Nem volt nagyon szőrös, ne egy csimpánzt képzelj el, sőt, a csaj is nagyon rendben volt amúgy, kis csinos barna. De a mellbimbójából kiállt pár hosszú szőrszál, ami kézzel alig volt érezhető, de közelről azért elég jól látható volt... Majdnem kiszaladtam a világból, amikor észrevettem őket. Ezt így mégis hogy...?"

Thinkstock

Az idő szava

Imre, vállalkozó (41)
"A feleségemmel tíz éve vagyunk együtt, és most, a második gyerekünk megszületése után, a szoptatás elhagyásával vettem észre, hogy már azért láthatóan megereszkedtek a mellei. Nekem korábban sosem tetszettek a lógó mellek, szóval kicsit rágörcsöltem arra, milyen lesz a szex így ezek után, de azt hiszem, már kezdek megbékélni a gondolattal. Ő úgy egészben továbbra is vonzó nekem, továbbra is az én szerelmem, a melle pedig végül is arra is emlékeztet, hogy életet adott két közös gyerekünknek."

Tökéletesség mínusz egy anyajegy

Krisztián, programozó (33)
"Egyszer randiztam egy lánnyal, aki tökéletesnek tűnt. Megvolt az összhang, a közös érdeklődés, még az erotikus feszültség is, noha csak a sokadik találkozás után bújtunk ágyba. Addigra teljesen bele voltam zúgva, és annál nagyobb volt a szenvedés amiatt, hogy egyszerűen zavart a melle. Tökéletes formája volt, de a két cicije között egy nagyon csúnya és hatalmas anyajegy éktelenkedett. Én meg egyszerűen nem bírtam nem arra figyelni, emiatt pedig halálosan szégyelltem magam. Nem is találkoztam vele többször, de nem bírtam megmondani neki a valódi az okot."

Világos sztenderdek

Roland, edző (28)
"Nem mondom, hogy a többi fajta cici mind vágyölő vagy lohasztó lenne számomra, de nekem elég határozott ideálom van a női mellek terén. Ne legyen túl nagy, se túl kicsi, és kerek legyen a formája, a mellbimbóra pedig ugyanez igaz. Ebbe a kategóriába pedig elég kevesen esnek bele - nem tehetek róla, de egyszerűen ez jön be. Kicsit nagyobb persze lehet, de a mellbimbó ne legyen az: egyszer találkoztam egy parizer-mellbimbós csajjal, akinek a fél mellét beterítette. Hát, köszönöm, többször nem vágyom ilyesmire."
Pucér melleivel bulizott Miranda Kerrhttp://www.life.hu/szepulj/20130908-miranda-kerr-modell-orlando-bloom-szinesz-felesege-meresz-ruhaban-volt.html Hoppá! Nem hord melltartót a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130806-nem-hord-melltartot-behati-prinsloo-szupermodell.html Egy csípés miatt majdnem elvesztette melléthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130704-szunyogcsipes-miatt-majdnem-elvesztette-a-mellet-natalie-thomason.html Mellbimbóban bulizott Erdőhegyi Brigihttp://www.life.hu/legykepben/20130616-video-a-comet-galarol-szerepel-benne-erdohegyi-brigi-dopeman-tolvai.html Hová lett a melltartód, Gwyneth?http://www.life.hu/legytrendi/20130616-gwyneth-paltrow-szineszno-melltarto-nelkul-jelent-meg-a-gene-siskel.html