Az énekes megmutatta csodás otthonát. Bár nemrég szakított a barátnőjével, mégsem magányos a hatalmas házban.

A zenész tíz éve él pazar lakásában. Mivel barátnőjével nemrégiben szakítottak, ezért most öccse osztozik vele a luxusban - tudta meg a Blikk.

Forrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

"A nappali érdekessége a tévé, ami szokatlan helyen található. Első látásra nem is lehet észrevenni. Azért tettem a földre, mert ott fért el és ez tűnt a legötletesebb megoldásnak. Büszkeségem a nappali falán látható, Thaiföldről hozott kép, ami három részből áll. A keleti országban nagyon divatosak az ilyen típusú falidíszek" - mutatta a fából kifaragott, Buddha fejével díszített egzotikus képet a zenész."Az alsó szinten van még a konyha, ahol nem szoktam túl sok időt tölteni és ezért rendetlenség van" - vallotta be Kefír. A konyha mellett egy bárpult is található, ahol az énekes iszogatni és beszélgetni szokott a barátaival. A legtöbb időt pedig természetesen a stúdiószobában tölti, ahol mindenütt aranylemezek és díjak lógnak. A vendégszobát jelenleg öccse birtokolja, aki állítólag nem a rendszeretetéről híres. A hálószobájához érve Kefír egy kicsit zavarba jött. "Itt csak azért van tévé, mert arra szoktam elaludni, amúgy itt nem nagyon szoktam tévézni, azt inkább a nappaliban csinálom" - mesélte az énekes.

Kucsera nem tudja tartani a tempót várandós párjávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130916-tapai-szabina-a-vaci-nb-ies-csapat-iranyitoatlovo-kezilabdazonk.html Csodagyereknek születni néha átokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130827-a-csodagyerekek-elete-sokszor-nem-konnyu.html Hosszú távon ez a legjobb fogamzásgátló módszerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130828-fogamzasgatlas-hosszutavon-milyen-fogamzasgatlasi-modszerek-vannak-a-tabletta-mellett.html Meddővé tehet a stressz?http://www.life.hu/anyaskodj/20130910-meddoseg-oka-lehet-a-stressz-is-inzulinrezisztencia-es-gyulladasok.html Apa nélkül maradhat Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130914-kima-kardashian-es-kanya-west-kislanya-north-west-apa-nelkul.html