A köztudottan hosszú hajú színésznő rövid bubifrizurával pózol a Vogue címlapján.

Rövid tincsekkel pózol Sandra Bullock a címlapon. A 49 éves színésznő immáron ötödik alkalommal szerepel a Vogue magazin októberi számának borítóján (amelyre egyébként eredetileg Miley Cyrust tervezték).

Forrás: Vogue

A Peter Lindbergh által készített képen Sandra egy hátul mélyen kivágott Marc Jacobs ruhát visel, hosszú haját pedig rövid bubira cserélte. A ruha gyönyörű, sokan viszont furcsállva fogadták az új frizurát, amely egyes feltételezések szerint csak paróka, míg mások úgy vélik, tényleg megszabadult hosszú tincseitől a sztár. Az biztos, hogy a nyolcvanas évek stílusában született címlap senkit sem hagy hidegen.

Sandra Bullock és George Clooney az űrbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-sandra-bullock-es-george-clooney-szineszek-ujra-egyutt-forgatnak-gravitacio.html Sandra Bullock egy másik nővel pofozkodik meztelenül egy zuhanyzóbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121017-sandra-bullock-amerikai-szineszno-meztelenre-vetkozott-es-megpofozott-egy-musorvezetot.html Baleset történt Sandra Bullock filmjének forgatásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120711-baleset-tortent-sandra-bullock-filmjenek-forgatasan.html Sandra Bullock rossz az ágyban?http://www.life.hu/szorakozz/20110507-sandra-bullock-rossz-az-agyban.html Jennifer Aniston és Sandra Bullock ugyanazt a férfit szerettehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110308-hihetetlen-sztarparok.html