boldogság kisbaba rádiós Kőváry Anett szülés család Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fellegekben jár Kőváry Anett, aki két hete adott életet első gyermekének - tudta meg a Life.hu.

Kőváry Anett kislánya, Olívia szeptember 5-én, természetes úton született. A Class Fm volt hírszerkesztője és párja szárnyalnak a boldogságtól.

Forrás: Kőváry Anett
Forrás: Kőváry Anett

A pár napos Olívia

"A kisbabánk alig több mint 4 óra alatt megszületett. Könnyű, de fájdalmas szülés volt, nagyon fáradt voltam utána. Az erőm most két hét után kezd visszatérni. Olívia nagyon jó baba, keveset sír, kiegyensúlyozott, nyugodt kislány. A világ legszerencsésebb anyukája vagyok, mert ez a csöppség szó szerint angyali. Ugyan még nincs napirendje, de az alvása, evése már ciklikus, könnyen kiszámítható. Néha már aggasztóan nyugodt, nemrég - nem komolyan - meg is kérdeztem a szerelmemet és az anyukámat, hogy miért nem sír többet ez a gyerek" - mesélte mosolyogva Anett, akinek teljesen megváltoztatta mindennapjait gyermeke érkezése. "Néha furcsa, hogy itt van velünk egy picurka, de egyre jobban belerázódunk. Egy-egy önkéntelen mosolyával elbűvöl minket, amikor pedig a mellkasomon alszik el, az maga a csoda! A párommal való kapcsolatomat pedig még erősebbé tette a gyermekünk érkezése. A föld felett szárnyalunk mindketten, az apja szó szerint is" - mesélte boldogan az egykori rádiós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.