Sosem tetszelgett még ilyen szexis szerepben a Doktor House színésznője, aki szerelméről is vallott az Allure magazin októberi számában.

Talán sosem készültek merészebb képek Olivia Wilde-ról, mint most, az amerikai Allure magazinnak. A Doktor House 13-asaként elhíresült színésznő testhezálló fekete bőrruhát húzott a fotózáshoz, amely nemcsak alakját, hanem dekoltázsát sem hagyja figyelmen kívül.

Forrás: Allure.com
Köldökig kivágott bőrruhában pózol Olivia Wilde

A 29 éves sztár pár hete egy londoni filmpremieren már megmutatta, jól állnak neki a mélyen kivágott darabok, 2006-ban pedig bárki megcsodálhatta, hogyan domborít az Alpha Dog szexjelenetében. Olivia most nemcsak dekoltázsát villantotta meg, hanem magánéletébe is bepillantást engedett. Bevallotta, hogy vőlegénye, Jason Sudeikis már első pillantásra megtetszett neki, mégis hat hónapot kellett várnia az első randevúig. "Abban a hat hónapban folyamatosan egymásba botlottunk. Egyik este a legjobb meleg barátom odasétált hozzá kezében az elérhetőségemmel és azt mondta: Itt van Olivia száma. Hívd fel. Így kezdődött" - árulta el a színésznő, akit tavaly jegyzett el vőlegénye.

Doktor House ma szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110609-hugh-laurie-doktor-house-szuletesnapja.html Élettelen baba lett Olivia Wilde - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130802-olivia-wilde-szinesznot-tul-tokeletesre-photoshoppoltak-az-egyik-magazin-cimlapjan.html Ismét férjhez megy a szépséges Olivia Wildehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121214-ferjhez-megy-a-szepseges-olivia-wilde-jason-sudeikishez.html Olivia Wilde megmutatta a melleit (18+)http://www.life.hu/life/galeria/20120711-doktor-house-13asa-olivia-wilde-mellei-az-alpha-dog-szexjeleneteben.html Olivia Wilde: az internet miatt egyre malacabbak a filmekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110909-olivia-wilde-az-internet-miatt-egyre-malacabbak-a-filmek.html Négy lába van Olivia Wilde pasijánakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110617-szorakozas-mozi-negy-laba-van-olivia-wilde-pasijanak.html