A várandós Madeleine testvérei, valamint férje társaságában mosolyog egy családi képen.

"Csodálatos hétvége volt, számos eseménnyel emlékeztünk arra, hogy édesapám már 40. éve van a trónon" - lelkendezett Madeleine svéd hercegnő, aki családja körében ünnepelte Károly Gusztáv svéd királyt. Erről egy intim fotót is felrakott közösségi oldalára: ott áll mellette férje, Christopher O'Neill, valamint nővére, Viktória hercegnő a férjével, Daniellel és bátyja, Károly Fülöp herceg.

Forrás: Facebook/Princess Madeleine of Sweden
Sorrendben: Daniel, Viktória, Károly Fülöp, Madeleine, Christopher

Madeleine és szerelme júniusban házasodtak össze, kisbabájukat pedig jövő év márciusára várják. A kismama csodálatosan festett talpig érő, zöld ruhájában, pocakja már látszódik is kicsit. A szépség, aki a harmadik helyet foglalja el a svéd trónutódlási sorban, azt mondta: minden rendben és jól érzi magát.

Jön a baba a bájos Madeleine hercegnőnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130903-madeleine-sved-hercegno-es-ferje-christopher-oneill-elso-gyermekuket-varjak.html Férjhez ment Madeleine svéd hercegnőhttp://www.life.hu/szeress/20130608-ferjhez-ment-madeleine-sved-hercegno-christopher-oneill-britamerikai-penzugyi-menedzser.html Jennifer Aniston babát vár?http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-jennifer-aniston-szineszno-a-jobaratok-sztarja-vegre-babat-var.html Először mutatta meg fiát Fergie - fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130918-fergie-a-black-eyed-peas-egykori-enekesnoje-es-ferje-josh.html Megmutatta újszülött kislányát Győrfi Pálhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130918-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-megmutatta-ujszulott-kislanyat-lillat.html