Egy 5 hónapos kisfiú vesztette életét az egyik spanyol repülőtéren. Az anya a futószalagra rakta...

Meghalt egy gyermek a spanyolországi Alicante-Elche repülőtéren. Édesanyjával és idősebb testvérével érkeztek a légi kikötőbe, ahol úgy volt, hogy találkoznak az apával és együtt nyaralnak. Az anya a babahordozóban lévő picit rárakta egy speciális, kifejezetten túlméretes csomagoknak, hangszereknek való futószalagra.

Forrás: Thinkstock

A berendezés érzékelte a súlyt és elindult a csomagfelvétel bejárata felé, rajta a gyerekkel. Annyira összenyomta a gyerekhordozót, hogy az apróság szörnyethalt. A mentősök odasiettek, de már nem tudtak rajta segíteni.

Családalapításon gondolkodik a kajakkirálynőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130919-kovacs-katalin-vilagbajnok-olimpiai-bajnok-kajakos-a-csaladalapitason-gondolkodik.html Pénzre volt szüksége, interneten árulta kislányáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130919-interneten-arulta-keteves-kislanyat-egy-brazil-hazaspar-orizetbe-vettek-oket.html Bájos családi fotót posztolt a hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130919-madeleine-sved-hercegno-csaladi-fotot-posztolt-kozossegi-oldalara.html Megvan a legrosszabb feleséghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130919-megvan-nagybritannia-legrosszabb-felesege-nem-most-nem-foz-nem-takarit.html El akartam köttetni magam, erre teherbe estemhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130827-bezzeganya-el-akartam-kottetni-magam-erre-teherbe-estem.html