Csaknem kilenchónapos terhesen emelgetett súlyokat Lee-Ann Ellison. A testépítő édesanya képei nagy visszhangot váltottak ki világszerte.

Hatalmas botrányt kavart Lee-Ann Ellison súlyemelős fotója, amely azóta szinte az egész világot bejárta. A képeken a 35 éves hölgy csaknem kilenchónapos terhesen súlyokat emelget. Emiatt sokan támadni kezdték a kétgyermekes édesanyát, amiről a blogon olvashatsz bővebben ide kattintva.

Forrás: http://nickstern.com

"Miután megszültem a második gyermekemet, úgy éreztem, megérett az idő a nagy lépésre. Szerettem édesanya lenni, de még jobban akartam dögös anyuka lenni!" - árulta el Lee-Ann, aki ennek hatására kezdett crossfitt-edzésekre járni. Bár a vélemények megoszlanak, a brit Egészségügyi Központ állítása szerint ha az édesanya előtte is sportolt, egészséges és nincsenek komplikációk a terhesség alatt, orvosi felügyelet mellett végezhet napi 30 perces, nem túl magas intenzitású edzést.

Szex nélkül élünk a terhességeim ótahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130723-bezzeganya-blog-szex-nelkul-elunk-a-terhessegeim-ota.html Várandósan is fitten - Sportolj a terhesség alatt!http://www.life.hu/anyaskodj/20130806-sport-a-babavaras-alatt-edzesmodszerek-terhes-noknek.html Akarom a terhesség előtti testem!http://www.life.hu/ez-zsir/20130409-balogh-rita-a-life-szakertoje-segit-a-szules-utani-alakformalasban.html Bepánikolt a terhességtől Fergiehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130322-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-elarulta-hogy-nem-volt.html Zsírfogyasztás a terhesség alatt - Erre figyelj!http://www.life.hu/anyaskodj/20130123-zsirfogyasztas-a-terhesseg-alatt-karos-lehet-a-baba-sulyara-a.html