Kilenchónapos terhesen súlyzózik a kismama

veszély fotó terhesség orvos LifeNight NHS crossfit súlyemelés botrány edzés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem kilenchónapos terhesen emelgetett súlyokat Lee-Ann Ellison. A testépítő édesanya képei nagy visszhangot váltottak ki világszerte.

Hatalmas botrányt kavart Lee-Ann Ellison súlyemelős fotója, amely azóta szinte az egész világot bejárta. A képeken a 35 éves hölgy csaknem kilenchónapos terhesen súlyokat emelget. Emiatt sokan támadni kezdték a kétgyermekes édesanyát, amiről a blogon olvashatsz bővebben ide kattintva.

Forrás: http://nickstern.com
Forrás: http://nickstern.com

"Miután megszültem a második gyermekemet, úgy éreztem, megérett az idő a nagy lépésre. Szerettem édesanya lenni, de még jobban akartam dögös anyuka lenni!" - árulta el Lee-Ann, aki ennek hatására kezdett crossfitt-edzésekre járni. Bár a vélemények megoszlanak, a brit Egészségügyi Központ állítása szerint ha az édesanya előtte is sportolt, egészséges és nincsenek komplikációk a terhesség alatt, orvosi felügyelet mellett végezhet napi 30 perces, nem túl magas intenzitású edzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.