Bár túl van a harmincon, az ismert modell nem fél az öregedéstől, mivel megtalálta a tökéletes megoldást a ráncok ellen - írja a Bors.

Megtalálta a tökéletes megoldást fiatalsága megőrzésére Görög Zita. Az ismert magyar modell elárulta, mivel őrzi meg bőre szépségét.

Fotó: Bányász Árpád - Origo

"Homeopátiás eszközökkel tartom karban a bőrömet, és van egy amerikai csodakrémem is, amely kollagénnel tölti fel a szarkalábaimat, illetve van benne minimális hylauronsav is. Ha ezt az arcomra kenem, kisimulnak a ráncaim, és bármilyen kialvatlan vagy fáradt vagyok, készen állok a forgatásra, fotózásra" - árulta el a Borsnak az egygyerekes modell, aki lábait előszeretettel kenegeti olívaolajos kencékkel.

Az arc ráncai árulkodnak a személyiségrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130624-az-arc-rancai-arulkondnak-a-szemelyisegrol.html Egy darab ránc sincs Cindy Crawfordonhttp://www.life.hu/szepulj/20130516-cindy-crawford-szupermodell-csucsformaban-van-meg-47-evesen-is.html Ráncos és öreg lett Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130305-katalin-hercegnorol-ujabb-portre-keszult-miutan-az-elozo-rossz-kritikat.html Nemcsak a ráncok, de a szénanátha ellen is hatásos lehet a botoxhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121019-nemcsak-a-rancok-de-a-szenanatha-ellen-is-hatasos-lehet.html Már csak árnyéka önmagának! Felismerhetetlenné tette a sok ránc az egykor bájos színésznőthttp://www.life.hu/szepulj/20121013-goldie-hawn-szineszno-kate-hudson-szineszno-anyja-foton-smink-nelkul.html