Az egykor modellként dolgozó, ma már inkább a fotózásnak élő Marjai Judit kőkemény étkezési szabályokat állított fel magának.

Judit jó ideje száműzte az étrendjéből a cukrot, és azt is elárulta, hogy miért. Az egészséges étkezés mellett a csinos vörös sztár hetente többször ellátogat az edzőterembe, és minden sportot kipróbál, amit csak lehet. Jókedvű és kiegyensúlyozott - az egészséges életmód lenne a titka?Forrás: [origo]Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!Nem akar sörpocakot Puskás Petihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130924-ez-zsir-video-puskas-peti-enekes-szinesz-a-sportrol-es.html Négy ok, amiért ne hagyd ki a reggelithttp://www.life.hu/ez-zsir/20130918-reggeli-nagyon-fontos-a-dieta-miatt-ezert-ne-hagyd-ki.html Anne Hathaway végre nem csont és bőr - fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130923-anne-hathaway-szineszno-felszedett-nehany-kilot-az-utobbi-honapokban.html Édes gyógyítás: az édesgyökér gyógyhatásaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130918-gyogynoveny-es-termeszetes-gyogymod-az-edesgyoker-gyogyhatasai.html Okosfog buktatja le a csaló diétázókathttp://www.life.hu/ez-zsir/20130918-fogyokura-es-egeszseg-okos-fog-buktatja-le-a-csalo-dietazokat.html