Fekete esküvői ruhát szeretne Szepesi Niki

úszónő esküvő eljegyzés extrém botránykönyv Szepesi Nikolett menyasszony fekete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt úszónő viharos kapcsolata úgy tűnik, révbe ért. Niki már az esküvőjére készül, ahol legszívesebben fekete ruhában állna az oltár elé - tudta meg a Life.hu.

Szepesi Niki három éve van együtt párjával, akit könyvében csak Cápának nevez. Első botránykönyvének megjelenése után a férfi elhagyta, mert nem bírta elviselni, hogy nevetség tárgyává vált a médiának köszönhetően. Szakítottak, de nem sokáig bírták egymás nélkül. A férfi nyáron magával vitte a lányt a Balatonra, ahol ahogy a Life.hu is megírta, megkérte a kezét. Az esküvő dátuma még nem lett kitűzve, de Niki már próbálgatja, melyik menyasszonyi ruha állna jól neki.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó

"Gyönyörű ruhák voltak a szalonban, de egyik sem tetszett igazán. A habos-babos, klasszikus fehér nem az én stílusom. Ráadásul teljesen elszörnyülködtem, mert ezekben a ruhákban látszott a túlsúlyom, amivel egy ideje küzdök" - mondta nevetve Niki, aki valami egészen extrém ruhára vágyik. "A fehér színt nem szeretem, ezért hagyományellenesen szívesen viselnék fekete színű esküvői ruhát. Nemcsak azért, mert slankít, hanem mert közelebb áll hozzám ez a szín" - magyarázta a menyasszony, aki azt szeretné, ha anyukája varrná a ruháját.

"Biztos, hogy lesznek vitáink a tervezés közben, de tudom, hogy egy igazán egyedi ruhát készít majd nekem" - mondta a volt úszónő, aki még nem tudja, mikor lesz a nagy nap. "Nem siettetem az esküvőt, szeretjük egymást, kitartunk egymás mellett. Az esküvőnkön semmi hagyományos programot nem akarunk. Egy jó bulit tervezünk, ahol együtt mulathatunk a családdal és a barátokkal" - ecsetelte lazán Niki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.