Miley Cyrus provokatív címlapfotó meztelen Egyesült Államok LifeNight magazin énekesnő tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét pucérra vetkőzött az egyre botrányosabb Miley Cyrus, aki ezúttal a Rolling Stone borítóján nyalogatja meztelen vállát.

Miley Cyrus szerint nem egészen, csak félig meztelen a Rolling Stone októberi címlapján. Akárhogy is, a 20 éves énekesnő nem fogja vissza magát provokálás terén.

Forrás: www.rollingstone.com
Forrás: www.rollingstone.com

Kattints a képre a galériáért!

Az egykori Hannah Montana sztárját Theo Wenner fotózta és ezúttal sem maradhatott el a lassan védjegyévé vált kinyújtott nyelv.
Az utóbbi időben egyre többen kritizálják a fiatal énekesnőt, aki a magazinnak adott interjúban elárulta, remekül szórakozik rajtuk. Különösen Brooke Shields kommentárján, aki nemrég "kétségbeejtőnek" titulálta a Video Music Awardson nyújtott botrányos előadása után. "Brooke Shields 12 évesen egy prostituáltat játszott!" - mondta nevetve Miley, így utalva Shields 1978-as filmjére, a Csinos kislányra.

Igazi nővé érett az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/life/galeria/20130412-fotokon-akkor-es-most-emma-watson-a-harry-potter-szinesznoje.htmlFélmeztelenül pózol a tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130411-lifenight-ashley-tisdale-enekesno-a-high-school-musical-sztarja-cimlapfoton.htmlÍgy tette tönkre a tinisztárt a hírnévhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130121-helen-flanagan-szinesznot-tonkretette-a-hirnev.htmlMindenét kipakolta az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20130115-nagyon-melyen-dekoltalt-ruhaban-jelent-meg-gabrielle-union-szineszno.htmlIsmét a vörös szőnyegen az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130111-rachael-leigh-cook-megjelent-a-peoples-choice-awards-dijatadon.htmlÚj frizurával sokkol a tinisztárhttp://www.life.hu/szepulj/20121120-szornyu-lett-miley-cyrus-tinisztar-uj-frizuraja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.