A bűvésznő a Hal a tortán adásában engedett bepillantást budai villájába. Kiderült, hogy hat férfival él együtt.

Ungár Anikó pazar házban él férjével, a bankár Ferenczi Tiborral. A Hal a tortán adásából megtudhattuk, hogy a ház modern stílusban, gondos odafigyeléssel lett berendezve. A konyha hatalmas körbejárható pulttal van ellátva, ami megkönnyíti a háziasszony dolgát. A nappaliban pedig elfér a család. Anikónak egy fia van, a Jóban Rosszban sorozatból ismert Baronits Gábor. Párja pedig négy fiúgyermeket hozott a kapcsolatba. Nem csoda tehát, ha szükség van a hatalmas terekre a családi házban.

Forrás: TV2
A családi események a hatalmas nappaliban zajlanak

"Hat férfival élek együtt, ezért fontos volt, hogy a közös vacsorákon, hétvégi ebédeken együtt tudjunk lenni" - kezdte a konyha bemutatását Anikó, aki még arra is figyelt, hogy minden főzéshez szükséges eszköz pont ott legyen elhelyezve, ahol szükség lesz rá. "A főzés olyan, mint egy bűvészshow, mindennek a megfelelő helyen kell lennie, mert akkor megy zökkenőmentesen a munka" - mesélte a bűvésznő, akinek másik felségterülete a házban a gardróbszoba.

Forrás: TV2
Anikó gardróbszobája

"Ez az én kis kuckóm, itt vannak a fellépőruháim. Nem vagyok gyűjtögetős, de vannak ruhák, amelyekhez ragaszkodom. Mivel értek a divathoz, tudom, hogy vannak visszatérő ciklusok, amikor 20-30 évvel ezelőtti viseletek divatba jönnek és ilyenkor nem kell újat vennem" - magyarázta a bombaformában lévő bűvésznő.

A következő videóban Ungár Anikó körbevezet otthonában:

Fogyókúrás étrenden van Norbi kutyájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130924-schobert-norbi-fitneszguru-tobb-tizezer-forintot-kolt-kutya-kajara.html A gyereknevelés öt csapdájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130809-hibak-a-gyereknevelesben-a-rossz-beidegzodesek-miatt-nehez-a.html Fulladást okozhatnak a gyermekruhákhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130923-a-nemzeti-fogyasztovedelmi-hatosag-veszelyes-gyerekruhakat-talalt.html Ezt tedd, ha már kialakult a rosszkutya-szindróma!http://www.life.hu/anyaskodj/20130904-neveletlen-kutyak-az-orokbefogadott-elrontott-ebek-viselkedesi-szokasai-megvaltoztathatok.html Kucsera nem tudja tartani a tempót várandós párjávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130916-tapai-szabina-a-vaci-nb-ies-csapat-iranyitoatlovo-kezilabdazonk.html