fehérnemű modell Behati Prinsloo válogatás Candice Swanepoel Victorias Secret Adriana Lima LifeNight félmeztelen casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret legújabb kollekciója kedvéért vált meg felsőjétől a dögös Adriana Lima és Adam Levine jegyese, Behati Prinsloo.

Hol melltartóban, hol pedig anélkül pózolnak a Victoria's Secret angyalai. A fehérneműmárka legújabb kollekciójának bemutatásában nemcsak a már jól ismert Adriana Lima, Candice Swanepoel és a melltartóellenes Behati Prinsloo bájolog, hanem az egzotikus szépségű Chris Urena is.

Forrás: Victoria's Secret
Forrás: Victoria's Secret

Nem akárki pózolhat a híres fehérneműmárka színeiben. A VS kreatív igazgatója, Sophia Neophitou-Apostolou elárulta, még a régi modelleknek is újra bizonyítaniuk kell rátermettségüket az új szezon előtt. "Ezen mindenkinek túl kell esnie, még a szerződéses modelljeinknek is és rendkívül idegőrlő számukra" - mesélte az angol Vogue-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.